|
Alexandra Senne
|
 |
« on: September 29, 2011, 10:49:35 pm » |
|
Da dragi useri, a aparut volumul 9 in Franta: La Reine Noire. http://generation-taraddicts.com/Tomes/tome9.html  Ei? Ce parere aveti?
|
   "Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura: -Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger? Tara zambi. -Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
|
|
|
|
|
Aleka
Invitat
|
 |
« Reply #1 on: October 05, 2011, 05:14:18 pm » |
|
ce super e coperta! Mie nu imi plac aceste coperti albe, dar parca as face o exceptie pentru asta. Apropo, venind vorba despre volume... stie cineva cand apare volumul 7?! 
|
|
|
|
« Last Edit: October 24, 2011, 06:43:17 pm by Aleka »
|
Report Spam
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #2 on: November 18, 2011, 10:45:10 am » |
|
Am citit articolul si nu mi se pare cine stie ce. Defapt sunt un pic dezamagita, pentru ca autoarea pare sa-sipiarda maestria de a scrie si acum scrie mai mult....de a scrie. Nu mi se pare corect ca vrea sa deformeze personalitatea Tarei si implicit face in asa fel incat ea sa se piarda de ai sai prieteni. Unde sunt Robin, Fabrice, Cal, Moineau si Fafnir? De ce nimeni nu-i mai baga in seama atunci cand este scrisa o recenzie despre o carte a seriei Tara Duncan, ce apare dupa volumul cinci? Nu stiu de ce, dar imi este imposibil sa nu asociez aceasta serie, o telenovela in devenire. Mi-e dor de glumele, zambetele si personalitatile personajelor din primele volume, cand inca nu erau indragostiti, o a terta persoana pentru a se forma un triunghi sec amoros (Robin, Tara si Va'ala). Mi se pare ca pana sa ajungem la volumul 9, in volumele 7 si 8, Sophie ne va ucide toate eprsonajele copilariei, incercand sa le transforme in adulti, doar ca ele se vor opri in granita dintre cele doua lumi, caci seria este o serie dedicata unor copii, nu adolescenti sau adulti. E trist sa urmaresc cum o carte buna, poate sa scada atat de mult in atat de putin timp. Si daca acum Tara se pierde pe ea insasi, ce se va intampla in ultimul volum? VA arunca in aer tot Universul si totul se va termina cu venirea Apocalipsei?
|
|
|
|
|
Dark Angel
|
 |
« Reply #3 on: November 22, 2011, 06:29:28 pm » |
|
Nu prea-mi place coperta ... prea .. prea. Dar tot o astept cu drag !! :X Estye cartea mea favorita si nu vreau sa ma dezamageasca Sophie.
|
|
|
|
Kati015
Novice

Familiar: Shakira (delfin)
|
 |
« Reply #4 on: December 22, 2011, 09:42:20 pm » |
|
SPOILER: in cartea asta Tara se cupleaza cu Cal  si Moineau si Fabrice se despart...iar 
|
SHOW MUST GO ON! C:\Users\mirela\Desktop\imagesCA8Z3LD1.jpg
|
|
|
|
Dark Angel
|
 |
« Reply #5 on: December 22, 2011, 10:02:29 pm » |
|
SPOILER:tara cu cal???!! cu cal??? nu cu cal  (!! si robin? moare???  (( nu-mi convine. sa moara robin, asta e, dar tara cu cal?
|
|
|
|
Kati015
Novice

Familiar: Shakira (delfin)
|
 |
« Reply #6 on: January 02, 2012, 05:50:37 pm » |
|
SPOILER:tara cu cal???!! cu cal??? nu cu cal  (!! si robin? moare???  (( nu-mi convine. sa moara robin, asta e, dar tara cu cal? Nu cred ca Robin moare. Nici mie nu-mi place. Cartea se transforma prea mult, din carte pentru copii in carte pentru adolescenti. Personajele se schimba prea mult (de la Fabrice dragut la unul tradator etc)
|
SHOW MUST GO ON! C:\Users\mirela\Desktop\imagesCA8Z3LD1.jpg
|
|
|
vlad3199
Invitat
|
 |
« Reply #7 on: January 24, 2012, 11:48:41 am » |
|
Stiti cumva cand apare fantomele din alta lume in romana, ca mor de asteptare cred ca tara duncan e cea mai tare carte cu magicieni(sortitori), daca stie cineva? pls.
|
Never say never!!
|
|
|
Aleka
Invitat
|
 |
« Reply #8 on: February 07, 2012, 01:44:20 pm » |
|
paiii.... ca sa le raspund celor care au intrebat cand apare vol 7... am vorbit cu o reprezentanta a grupului editorial corint ce a venit la noi la scoala pentru un targ de carte si ea mi-a spus ca o sa apara prin mai.
|
|
|
|
|
|
|
|