|
Alexandra Senne
|
 |
« Reply #15 on: November 15, 2011, 11:55:00 am » |
|
Alexandra tresari. Fara ingrijiri medicale? Ar putea suferii de infectii grave! Enrique citi expresia de pe fata Alexandrei si se indrepta catre arbitru tintuindu-l cu privirea. Isi trecu mana prin dreptul privirii activand Geass-ul. -Iti ordon sa o scoti pe acesta fata din arena si sa o duci direct la infirmerie. Acum!
|
   "Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura: -Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger? Tara zambi. -Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
|
|
|
Ðrägøñ
Novice

Familiar: Luna (pisica)
Werewolf and Dragon~
|
 |
« Reply #16 on: November 15, 2011, 12:03:49 pm » |
|
Am marait catre arbitru.Instinctele de vampyr erau din ce in ce mai puternice in prezenta propriului sange care mi se scurgea pe mana.Daca se murdarea cineva pe maini era posibil sa fac o prostie mai mare decat capul meu.Si Venus m-ar fi facut una cu asfaltul,nu alta. -Nu,lasa.am spus catre Enrique.Ma pot ingriji si singura.spun trantindu-ma pe jos,turceste. M-am rupt o bucata din bluza albastruie cu care eram imbracata si mi-am bandajat umarul. -Vezi?Nu-i nevoie de geass,si eu am sa stii.spun razand.
|
Eu.Len.Ioneee~ Daaa ma,sunt si varcolac si hot patentat.Probleme gogule?
|
|
|
|
Alexandra Senne
|
 |
« Reply #17 on: February 12, 2012, 09:43:21 pm » |
|
Hm? Cum e posibil ca ea sa fi observat? -mmm...bine. Daca consideri tu ca esti ok bine. spuse Enrique.
|
   "Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura: -Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger? Tara zambi. -Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
|
|
|
Ðrägøñ
Novice

Familiar: Luna (pisica)
Werewolf and Dragon~
|
 |
« Reply #18 on: February 13, 2012, 06:09:37 pm » |
|
Am oftat,lingandu-mi un pic de sange ramas pe deget.Doi cavaleri masivi tarau in arena un tanar saten,urmat de inca un cavaler.Il aruncara pe jos,cand am putut sa-i vad fata.Era Airay!Airay cu care ma bateam cand eram mica!El era delegat,ce naiba cauta aici?Arbitrul tuna catre el: -Stii de ce esti aici? Airay il mangaie pe Alstray,porcusorul lui de guineea,si privi inapoi catre arbitru,speriat. -Nu... -Ai fost adus aici pentru ca ai sfidat un cavaler si ai pretins ca esti delegat al planetei Paserborn. M-am ridicat si am fugit pana acolo. -Dar chiar este delegat!am exclamat catre arbitru,determinandu-l sa-mi dea un pumn in umarul ranit.En...rique?am intrebat tremurand.Acum e nevoie de geassul tau...spun lasandu-mi capul sa cada moale pe pamant.
|
Eu.Len.Ioneee~ Daaa ma,sunt si varcolac si hot patentat.Probleme gogule?
|
|
|
|
|
|