Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
-Surioara, pe mine sa nu te bazezi, ii spsue Robin lui celeste facand un pas in spate preventiv. Iti apreciez entuziasmul, insa prefer sa stau pe tusa de data aceasta. -Asta pentru ca nu Tara implicata, comenta Christina. Raman cu tine, ii spuse repede, vaznad stralucirea din ochii de cristal. O sa mergem la Maestru, il salutam si ne intoarcem in Omois sau acasa in Lancovit, unde vrei tu.
|
|
|
|
|
Alexandra Senne
|
-Cum vrei Robin, n-am obligat pe nimeni. a raspuns la fel de bine-dispusa.Din cate stiu zona ar trebui sa mergem incolo dar prefer sa ne uitam pe o harta. Are cineva?
|
   "Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura: -Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger? Tara zambi. -Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
Christina le zambi celorlalti si o lua inspre oras la brat cu Robin: -Stii vere? Ar fi ceva daca am merge sa bem un tzinpaf. Mi s-a facut sete si, ma rog, asa mai stam si noi de vorba si poate ne mai intalnim cu cineva cunoscut. Robin o privi si-i araunca un zaambet cuceritor: -Ai dreptate, o mica pauza ne-ar prinde bine amandurora, ii spuse vesel. Apropo, ai acreditarea activata nu? -Bieninteles. Sunt un elev model din Lancovit. -Care arunca totul in aer atunci cand isi activeaza magia.
|
|
|
|
|
|
|