|
Tudorer
|
 |
« on: November 12, 2010, 10:29:39 am » |
|
Totul se petrece in Omois pana schimb eu locatia.Timpul:Sfarsitul cartii 5 pana sa mearga tara la troli Eu am puterea! ____________________________________________________________________________________________________________________ Jar strabatea coridoarele Omoisului ca o furtuna silentioasa ce se aproprie de un mic orasel.Avea locatia fixa in cap. Tyrann'hic. Doar ca nu i-a trecut prin cap ca o sa dea peste...
|
|
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #1 on: November 12, 2010, 03:11:31 pm » |
|
Mara care mergea cu nasul intr-o carte. Aceasta se impiedeca si cazu pe podea. Privi in sus si-si vazu fratele apoi se rosi toata ca un rac: -Um...scuze? spuse ea cu glasul putin cam spart.
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #2 on: November 12, 2010, 08:09:25 pm » |
|
-Uh..Mara nici o...um..problema zise baiatul putin distrat deoarece se gandea la o minciuna pentru unde mergea
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #3 on: November 12, 2010, 08:19:36 pm » |
|
-Jar, esti bine? il intreba fata vazand cat era de distant si perfect aerian.
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #4 on: November 12, 2010, 08:23:55 pm » |
|
Mhm mergeam la biblioteca... zise Jar gandindu-se ca e cea mai buna si nevinovata scuza...sau poate ca mersul la biblioteca la 11 noapte nu e tocmai bine Trebuie sa iau o carte
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #5 on: November 12, 2010, 08:43:23 pm » |
|
-Dar fratioare, biblioteca nu este inchisa la ora asta? il intreba fetita oarceum speriata.
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #6 on: November 12, 2010, 11:27:11 pm » |
|
-Inchisa sau nu, voi n-ar trenui sa fiti deja in pat? intreba Neyra, aparand de dupa colt. -Poate nu sunt eu inca membra in garda imperiala, dar stiu cand printii ar trebui sa fie in camerele lor.
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #7 on: November 13, 2010, 12:36:34 am » |
|
Mara se panica si incepu sa se balbaie, cautand o scuza. O usa de alaturi se deeschise si Christina scoase capul zambitoare: -Mara ai luat....aaaa....Neyra, spuse ea zambind siret, ce faci?
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #8 on: November 13, 2010, 12:59:26 am » |
|
Pai noi tocmai mergeam la culcare?nu-i asa mara? zise siret Jar incercand sa scape basma curata
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #9 on: November 13, 2010, 11:44:21 am » |
|
Christina il privi pe Jar iesind din camera total imbracata, ranjind: -Ne ducem imediat ce te duci si tu baiete, ii spuse ea impreunandu-si mainile. -Chritina, taci, ii spuse Mara Sfioasa. Da ne ducem.
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #10 on: November 13, 2010, 12:55:21 pm » |
|
Jar ii multumea domnului ca are o sora Da,noapte buna zise JAr cu o multitudine de injuraturi in cap
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #11 on: November 13, 2010, 01:55:07 pm » |
|
-Mie nu-mi place de frate-tu, marai semielfa ignorand-o pe Neyra luandu-se dupa el. -Chris, stai, ii spuse Mara incet, dar prea tarziu, acesta deja se luase dupa tanar.
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #12 on: November 13, 2010, 02:36:35 pm » |
|
Jar intepartandu-se de grupul vesel,in nebunia lui incepu sa vorbeasca Singur. Asa...dupa ce imi spune Tyrann'hic ce a aflat voi putea in sfarsit sa... zise Jar oprindu-se brusc Wow lupta asta pentru tron chiar te inebuneste...il voi vizita pe Tyrann'hic maine...acu tre sa *cascat* dorm... zise Jar intrand in camera lui Cu un zambet straniu pe fata
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #13 on: November 13, 2010, 02:55:03 pm » |
|
Christina, isi pleca umerii in fata bosumfland-se: -Ca sa vezi, asta chiar se duce la culcare. Drace, ma enerveaza. Si eu care credeam ca voi face ceva nou... Facu stanga imprejur si se intoarse la Mara: -E curat! Aceasta o privi ca pe felu cinspe si zambi: -Credeai ca o sa darame Palatul? -Nu credeam ca o sa ucida pe cineva.
|
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #14 on: November 13, 2010, 10:40:52 pm » |
|
Jar intra in camera lui si inchise ochii Totul mergea conform planului Trebuia doar sa mearga toata lumea la culcare... Un fel de Mwahahahah trecu prin capul lui Jar
|
|
|
|
|
|
|