Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« on: July 19, 2010, 10:40:41 pm » |
|
In Franta a fost lansata in sfarsit imaginea ce reprezinta coperta celui de-al 8-lea volum al seriei Tara Duncan, volumul Tara Duncan - Imparateasa Malefica. Aceasta ii reprezinta pe Tara si Sylver, iar in spatele blondei se afla Galant.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #1 on: July 19, 2010, 10:42:17 pm » |
|
Ella era volumul 8, nu 7. Si da e super tare, coperta, dar care-i treaba cu Silver? Si Robin? 
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #2 on: July 19, 2010, 10:46:29 pm » |
|
Ella era volumul 8, nu 7.
Am corectat, mersi ca mi-ai atras atentia :D
|

|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #3 on: July 20, 2010, 07:03:57 pm » |
|
Cine-i Silver? Am cautat si pe site-ul oficial...dar n-am prea gasit personajele.
|
|
|
|
02gold23
Novice

Familiar: Diablo ( vanturel de iarna )
Sub īnfăţişarea unui īnger se poate afla un demon.
|
 |
« Reply #4 on: July 21, 2010, 01:30:35 pm » |
|
Super coperta...Who is Silver? Dupa cum observ eu , se pare ca este un elf si dupa imbracamintea Tarei, se pare ca va fi si un razboi sau cel putin o lupta.
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #5 on: July 21, 2010, 01:45:25 pm » |
|
Cine-i Silver? Am cautat si pe site-ul oficial...dar n-am prea gasit personajele.
Who is Silver? Spoiler:Sylver este copilul lui Magister cu o dragonita, daca am retinut bine chiar printesa dragonilor. Aceasta a fost ucisa de dragoni, de unde si ura lui Magister pentru acestia. Acest lucru a fost discutat intr-o sectiune de spoilere pe forum, daca nu ma insel intr-un topic de la volumul 6. Informatia aceasta este de pe unele forumuri franceze.
|

|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #6 on: July 30, 2010, 02:39:02 pm » |
|
Inseaman ca si Magister e blond...spus ca spunea undeva ca a gasit cateva fire blonde de-a lui Magister. Oricum asta discutam la cine e Magister, am dreptate?
|
|
|
|
prettykitten
Invitat
|
 |
« Reply #7 on: August 02, 2010, 07:08:48 pm » |
|
Din cate am citit pe net,cred ca Robin moare in vol 7,ucis de o fantoma si apare Sylver,fiul lui Magister,care se indragosteste de Tara.Voi ce credeti? Oare Tara ramane cu Sylver ? 
|
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #8 on: August 02, 2010, 07:21:03 pm » |
|
Tara cu Sylver? No...atdica nu prea vad cum.Si totusi....daca se satura de urecheatul de Robin care mai face vre-o prostie si il lasa Tara. Pe coperta ai zice ca Tara il incoroneaza pe Sylver.
|
|
|
|
daniela
Novice

Familiar: puma neagra
^_^*_*Smell laughs as you want ....*_*^_^
|
 |
« Reply #9 on: August 25, 2010, 07:01:49 pm » |
|
Silver si Tara? Impreuna? Si parca am inteles ceva de Robim cum ar muri? Daca da, atunci ce se va intampla? Va puteti imagina daca Robin moare 
|
|
|
|
« Last Edit: August 25, 2010, 07:04:31 pm by daniela2010 »
|
Report Spam
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #10 on: August 25, 2010, 07:23:34 pm » |
|
Ah, daca Robin moare, impreuna cu gasca formam o greva si mergem la usa la autoare si o strangulam, deci cam asta se va intampla...
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #11 on: August 25, 2010, 08:56:56 pm » |
|
Da!Robin si Tara sunt cele principala. Tara in fine, dar si Robin! Cum se poate sa moara? Ce aventruri vor mai fi? Si Tara? Saracuta... 
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #12 on: August 27, 2010, 04:19:10 pm » |
|
Ce saracutul de Robin? Mai bine zis saracutul de Cal...el isi pierde amuzamentul.Asta da catastrofa. Cine ma mai disteaza pe mine?
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #13 on: August 27, 2010, 09:07:06 pm » |
|
Cred ca Robin si Cal sunt la egal.... . Adica "Robin" cu Tara Si "Cal" cu glumele  Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ne faca Sopie pana la ultimul volum 12 
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #14 on: September 01, 2010, 06:17:42 pm » |
|
Volumul 12? Oh...bun bun. Am ce citi! Oricum Cal e preferat.Robin prea da cu bata in balta. Parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|