Tara Duncan Forum Romania
May 17, 2012, 09:39:04 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Login Register  

RPG Tara Duncan

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: RPG Tara Duncan  (Read 301 times)
Ella
Sortitoare Imperiala
*

Familiar: Magic (pegas)

View Profile
« on: June 15, 2010, 07:28:54 pm »

Intr-un final glorios am deschis si sectiunea de rpg Tara Duncan.

Numele board-ului este Forever Tara Duncan si o gasiti in sectiunea de rpg, mai exact aici -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/board,77.0.html

Regulamentul rpg-ului Forever Tara Duncan il gasiti aici -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/topic,673.msg39990/topicseen.html#new
In topicul de regulament puteti posta si nelamurirle si intrebarile pe care le aveti.

Deasemenea, exista si index-ul personajelor, unde gasiti si imaginile si link-urile lor pentru a le putea pune la semnatura, Tot la index apar si numele userilor carora le apartin personajele, precum si personajele ramse libere. Daca doriti sa luati unul dintre personajele ramase libere postati tot in acea sectiune, Index Forever Tara Duncan -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/topic,674.0.html

Deasemenea, la sectiunea RPG o sa observati ca a aparut un board nou numit RPG. Acesta uneste celelate rpg-uri de la Terra, Alte plaente, Palatul din Omois si Castelul din Lancovit. Puteti posta in acea sectiune la fel ca si pana acum, doar ca in loc de board-uri prorpiu-zise, acum acele sectiuni sunt niste child-boards, modificare pe care am facut-o pentru a organiza mai bine forumul.
RPG -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/board,78.0.html
« Last Edit: June 15, 2010, 07:32:18 pm by Ella » Share Report Spam   Logged

Katherine!
Damon!
Katherine!
Da, Damon!
Du-te dracului!

Bella.Tara
Invitat
*

View Profile Email
« Reply #1 on: July 19, 2010, 10:12:43 pm »

Cine este Layla???
Kand apare Vol6 din Tara Duncan eu saptamana aceasta  voi incepe sa citesc Continentul interzis abia astept si sper k dupa ce il va regasi pe Robin ,Tara sa se intalneasca si sa fomeze un cuplu...
voi ce parere avetzi se potrivesc TARA si ROBIN?
eu zic k DA...
Mda incep sa imi aduk aminte de cv ...si mai bn nu mai continui asa k astept raspunsurile voarte
Se potrivesc TARA si ROBIN?

edit by Ghanda:
Unu, ceea ce ai facut tu se numeste off topic, deoarece la topicul asta era vorba despre noua sectiune rpg, nicidecum despre cuplul tara si robin.
Doi, renunta la limbajul de messenger
Trei, incearca sa nu mai folosesti caps lock, pe internet echivaleaza cu a tipa. Daca vrei sa accentuezi ceva, poti folosi bold sau arial sau underline, arata mai bine
Si patru, atunci cand scrii, incearca sa folosesti semne de punctuatie, pentru ca e foarte greu de citit si inteles ceea ce vrei tu sa spui.
Deci ai mai multa grija
« Last Edit: July 19, 2010, 10:24:27 pm by Ghanda » Report Spam   Logged
Alexandra Senne
Spioana imperiala
Prim Sortitor

Familiar: Desire (leopard alb)

13, my lucky number

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: November 07, 2010, 02:47:25 pm »

eu nu inteleg ce este acest RPG si dece toarta lumea vorbeste de parca ar fi intr-un joc sau ceva de genul Cheesy
sa ma scoata cineva din ceata Smiley
Report Spam   Logged

"Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura:
-Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger?
Tara zambi.
-Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)

View Profile WWW
« Reply #3 on: November 07, 2010, 08:38:29 pm »

Rpg vine de la "role playing game" si chiar este un joc. Fiecare participant primeste/creeaza un personaj, pe care il foloseste alaturi de ceilalti. E cam ca zsi cum ai fi coautor la o carte, insa fiecare are voie sa-si foloseasca doar propriile personaje, in niciun caz pe ale celorlalti (decat cu permisiunea userului care are acel personaj)
Pentru mai multe informatii, uite-te la sectiunea RPG, acolo unde sunt explicatii, regulament, si jocul in sine.
Report Spam   Logged

"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
Alexandra Senne
Spioana imperiala
Prim Sortitor

Familiar: Desire (leopard alb)

13, my lucky number

View Profile WWW Email
« Reply #4 on: November 09, 2010, 12:08:55 am »

Ella, te rog,  m-am piedut in toate paginile astea Cry poti sa-mi dai link-ul de la joc pentru ca regulamentul si indexul le-am gasit dar nu gasesc jocul.
Alte intrebarari:
1. nu poti crea un personaj fara link la o poza nu?
2. cum se "imprumuta" personajele celorlalti? ca as dori dupa ce imi dau seama cum se joaca as dori sa o imprumut pe Sene Smiley
3. cum apar familiarii in poveste ?
4. ce facem daca nu gasim poza pentru personajul pe care il dorim?
5.putem crea personaje gen rude ale celor existente?ca am vazut un personaj care se presupune ca era verisoara lui Robin despre care eu nu am auzit . Huh?
Report Spam   Logged

"Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura:
-Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger?
Tara zambi.
-Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
Ella
Sortitoare Imperiala
*

Familiar: Magic (pegas)

View Profile
« Reply #5 on: November 09, 2010, 08:10:18 pm »

Ella, te rog,  m-am piedut in toate paginile astea :'( poti sa-mi dai link-ul de la joc pentru ca regulamentul si indexul le-am gasit dar nu gasesc jocul.

Bun, o sa incerc sa o iau pe rand. Sectiunea rpg o gasesti aici, al 8-lea board -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/

Dupa cum vei observa sunt mai multe sectiuni. Daca vrei sa postezi intr-un rpg in care se respecta strict lumea creeata in cartile Tara Duncan postezi la Forever Tara Duncan, in acest board -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/board,77.0.html

1. nu poti crea un personaj fara link la o poza nu?

Ba da, nu este obligatoriu sa iti pui poza. Pentru a-ti creea un personaj deschizi un topic nou aici -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/board,32.0.html

Daca vrei sa-ti creezi un personaj pentru rpg-ul special Forever Tara Duncan postezi aici -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/topic,674.0.html

Dar, daca iti creezi un personaj la Forever TD trebuie sa-mi dai si o poza ce ar trebui sa reprezinte personajul pentru a-ti face o imagine pe care o pui la semnatura.

2. cum se "imprumuta" personajele celorlalti? ca as dori dupa ce imi dau seama cum se joaca as dori sa o imprumut pe Sene :)

Foarte simplu. Dai un pm (mesaj privat) persoanei care "detine" ca sa zic asa acel personaj si discuti cu ea. Daca o vrei pe Sene imi dai un pm cu topicul la care vrei sa o folosesti si ce anume intetnionezi sa faci cu ea pentru a stii si eu ce face personajul meu si eu ti-o voi da cu placere pentru a realiza acea actiune / actiuni.

3. cum apar familiarii in poveste ? 

Pur si simplu spui ca personajul tau are un familiar si il controlezi la fel cum controlezi si personajul.

4. ce facem daca nu gasim poza pentru personajul pe care il dorim?

Daca nu e la sectiuena Forever TD nu e nici o problema, dar daca este incearca sa gasesti. Acum, la cate poze sunt pe internet imi este greu sa cred ca nu poti gasi o poza care sa reprezinte cat de cat personajul. Just use Google :)

5.putem crea personaje gen rude ale celor existente?ca am vazut un personaj care se presupune ca era verisoara lui Robin despre care eu nu am auzit . ???

Da, se poate.

Daca mai ai intrebari sau nelamuriri posteaza tot in acest topic si voi incerca sa te ajut ^^
« Last Edit: November 09, 2010, 08:12:05 pm by Ella » Report Spam   Logged

Katherine!
Damon!
Katherine!
Da, Damon!
Du-te dracului!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: