Tara Duncan Forum Romania
May 17, 2012, 09:31:51 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Login Register  

Imperiul Apelor

Pages: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 195
  Print  
Author Topic: Imperiul Apelor  (Read 7768 times)
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)

View Profile WWW
« Reply #2505 on: January 07, 2012, 11:11:33 pm »

-Poate aste a e efectul meu asupra tuturor preoteselor, din cazua ca eu controlez focul. Eu nu ma ard, ele nu se ard. Si nu, nu pot sa-i dau niciun fel de sansa. Ayame a plecat, intelegi? A ales sa moara. Foarte bine, fiecare se descurca cu proriile alegeri cum poate. Ea a ales sa moara. Eu aleg sa nu ma las pacalit de o asemnaare fizica de doi bani. Nu-si aminteste cine sunt. Din pucntul fetei asteia de vedere, eu n-am sarutat-o niciodata. N-am atins-o niciodata. N-am cerut-o sa-mi fie sotie. De ce s-o contrazic, cand si eu cred acelais lucru? Nu pe ea am iubit-o, pentru ca ea nu e Ayame. Nu asta incearca si ea sa va spuna de cand v-a intalnit? Nu e Ayame. Asa ca renuntati la goana dupa amintiri care nu exista si dupa oameni morti si intorceti-va acasa! Daca ati fi facut asta, sora mea n-ar fi riscat sa-si piarda sufletul in corpul unei personae pe care n-o cunoaste si care n-o cunoaste! raspunse Elessar, fara sa incerce sa-si retina sau sa-si mascheze frustrarea.

Ghanda deschise nesigura ochii. Dura cateva clipa pana cand contururile devenira clare si reusi sa distinga ochii lui Skyler care ii fixau pe ai ei.
-Cum te simti? o intreba, cu tonul facut parca din ingrijorare.
-Ametita. Nesigura. Dar intreaga. spuse ea in fraze scurte, ca si cum trebuia sa se reobisnuiasca cu prorpiile coarde vocale.
-Bun. Atunci te simti destul de bine ca sa ma intelegi: Sa nu mai indraznesti sa faci o asemenea prostie in tot restul eternitatii! Clar? intreba, tonul devenindu-i din ingrijorare, ordin.
Ghanda insa il cunostea prea bine si stia ca acesta era modul lui de a scapa de sentimentele negative adunate cat timp viata ei fusese la mijloc.
-A fost un gest nesabuit, prostesc si.. continua el, insa ea il intrerupse, sarutandu-l. Vru sa-si intinda gandurile ca sa le intalneasca pe ale lui, dar renunta in ultima clipa. Mintea ii era prea instabila ca sa se joace cu ea.
Se desprinse cativa milimetri, sprijinindu-si fruntea de a lui.
-Da, dar a mers, si toata lumea e bine acum.
-Ai fost la limita, Ghanda! Ai fost atat de aproape sa arunci eternitatea noastra. Si pentru ce? Puteai gasi alta cale decat sa-si scoti sufletul din trup!
-M-ai adus inapoi. Sunt aici, Skyler. Sunt intreaga, sunt vie si sunt a ta.
ii rapsunse ea, sarutandu-l din nou, pentru a-si intari spusele. De data asta, nu se indeparata pana cand nu simti ca resentimentele lui dispar.
Report Spam   Logged

"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)

Shinjitsu wa itsumo hitotsu.

View Profile WWW
« Reply #2506 on: January 16, 2012, 11:20:08 pm »

Ayumu isi pleca umerii in fata renuntant in a mai incerca sa-l convinga de adevarul pe care Elessars e parea ca refuza sa-l accepte intr-un fel sau altul. Si oarecum, in ciuda a tot ceeace facea sau gandea, il intelegea. Evitand sa-l priveasca si sa-i atraga nervii asupura lui se duse la cei doi vampiri:
-Ar trebui sa va luati o vacanta. De aici ma pot descurca si eu, iar apoi...vom trai si vom vedea, spuse acesta oftand.
-Sa ma linistesc!? a fost aici. Ayumu a adus-o si a luat fotigrafia/
-Stiu, spuse elful indiferent.
-Si daca stii? De ce nu faci nimic in privinta asta?
-De ce as face? La urma urmei, trebuie sa se invete cu noi si apoi cu calatoriile intergalactice si daca intr-adevar este reincarnarea ei, va mai veni sa te vada cand dormi.
-Dar de ce atunci?
-Pentru ca Ayumu vrea sa o protejeze de tine. inca nu ai invatat sa-ti controlezi emotiile si risti sa o zapaciesti mai rau decat e acum.
-Si tu? Tu ce parere ai despre asta? il intreba semi-elfa privindu-l neincrezatoare.
-Nimic. Este mama ta, imparateasa acestei planete si prietena sau tovarasa mea.
-Doar atat?
-Atat si nimic mai mult. Intelege, spuse acesta inchizand cartea, Ayame pe care eu am iubit-o este moarta, iar aceasta Ayame este o tanara care are viata ei, aspectul ei, poate caracterul ei, insa are o alta putere. O putere pe care acea Ayame nu o avea. O putere care pe mine ma respinge, iar eu nu o sa lupt contra respingerii acesteia.
-Vrei sa spui ca cedezi.
-Nu cedez, doar ca din cate am inteles de la Ayumu, ei ii este predestinat Elessar.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2507 on: January 17, 2012, 12:10:06 am »

-Nu o sa plecam, Ayumu. spuse Ghanda, ridicandu-se singura in picioare, refuzand cu blandete ajutorul lui Skyler. Putem sa nu aducem vorba despre ce a fost. Putem sa ne adaptam la noua ea. Dar nu plecam. Nu vreau s-o pierd a doua oara, doar din incapatanare. spuse ea, privindu-si cu subinteles fratele.
-Dyame, eu cred altceva. Nu incerca sa ma convingi ca ai dreptate. Imi propusesem sa fac la fel, sa te las sa crezi ce vrei, dar esti sora mea si te vreu in siguranta. Iti faci rau singura pentru cineva care nu te cunoaste.
-Vreau s-o las sa ma cunoasca. E asta atat de gresit? Am mai facut-o o data.
-Si atunci era sa mori.
-Tu de partea cui esti?
-Stii ca de partea ta, cat timp nu iti risti viata. Doar pentru ca o sabie sau focul nu te omoara, nu inseamna ca esti infailibila. Nu vreau sa te pierd.
-Nici eu. Vino acasa. Vorbeste cu Andrew, daca vrei un prieten uman care sa nu-ti fie ruda. Lupta-te cu Ares, daca te ajuta. Creaza un nou aparat cu extraterestii tai, daca te face sa te simti mai bine. Dar nu risca prosteste pentru...
-Elessar, nu plec de aici. Skyler, nu ma poti convinge sa ma razgandesc.
-Nu incerc s-o fac. Eu incercam sa te conving sa nu-ti mai risti viata.

-Atunci eu am pierdut si ma retrag cu demnitate. Sper, totusi, sa nu ma mai chemati ca sa previn o moarte.
-Va promit amandurora ca o sa am mai multa grija. Acum putem sa nu ne mai purtam de parca am doi ani?
spuse ea, deschizand un portal. Elessar o imbratisa, sarutand-o pe frunte, apoi pleca.
-Cineva mi-a spus o data ca daca ma port ca un copil inconstient de consecinte, atunci ar trebui sa fiu trarat ca unul. Si eu doar sarutasem un vampir, nu-mi scosesem sufletul din trup.
-Ayumu, poti sa ramai putin cu logodnicul meu supra-protectiv cat timp eu ma duc sa vorbesc cu Ayame?
intreba ea, ignorandu-l pur si simplu pe Skyler.
Report Spam   Logged

"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2508 on: January 17, 2012, 12:17:51 am »

Ayumu ridica din umeri si-si incrucisa bratele la piept:
-Daca insisti...spsue acesta aruncandu-i priviri reci vampirului. Desi se intelegea bine cu Ghanda, asta nu insemna ca era un ibitor de vampiri, insa situatia o cerea asa ca doua compromisuri nu stricau.
Ayame iesise din baie si mersese in camera alaturata intinzandu-se pe pat si privind tavanul visatoare. Capul ii zvacnea si stia ca nu era din cauza faptului ca fusese posedata. Inchise ochii si-si concentra toata atentia asupra caldurii pe care o simtitse atunci cand se atinsesera din greseala. Fusese bine si placut, insa in acelasi timp dureros in adancul sufletului. Trebuia sa-si revina si sa inteleaga ce se intampla mai exact in jurul ei. Calatorise in doua galaxii diferite in doua zile iar un vampir ii salvase viata in timp ce un altul ii linistise mintea. Ceva ii scapa si nu stia ce:
-Cine sunt ei? Cine sunt eu? murmura.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2509 on: January 17, 2012, 12:21:41 am »

-Nu stiu despre noi, dar tu esti cine alegi tu sa fi. Te superi daca stau cu tine? spuse Ghanda, sprijinindu-se de tocul usii, cu mainile incrucisate la piept, gata sa plece daca i se cerea.

-Ayumu, vreu sa te intreb ceva... spuse Skyler ezitand, evitandu-i privirea. Am nevoie sa stiu ce s-ar fi intamplat daca Ghanda nu reusea sa-ti transmita sa ma chemi. Vreau sa stiu daca puterile tale mentale iti perminetau sa stii ce pateste si vreau sa stiu ce ai fi facut daca ea murea.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2510 on: January 17, 2012, 12:25:49 am »

-Probabil ea nu ar fi murit, insa ar fi ramas blocata in corpul lui ayame si ar fi devenit preoteasa si tu nu ai fi putut sa o atingi fara sa nu o arzi. Ayame ar fi murit.

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2511 on: January 17, 2012, 12:29:36 am »

-Daca te-am ranit cu ceva mai devreme... spsue ea, aratandu-si fruntea, referindu-se la ce se petrecuse in mintea preotesei. ... imi pare rau. Sper ca esti bine.

-Cand i-am gasit nimnte, nu ramanese aproape nimic din ea. Orice s-ar fi intamplat cu sufletul ei, mintea lui Ayame ar fi fost cea care supravietuia. Si oricat de draga imi e, nu e ceea ce am nevoie. Oricum, eu te intrebam ce ai fi facut tu cand ai fi inteles ca corpul Ghandei e mort si ca ea nu se mai trezeste, dar ca sora ta e bine. Sunt doar... curios, cred.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2512 on: January 17, 2012, 12:36:05 am »

ayame ii zambi:
-Sunt bine...multumesc. Eu...nu stiu ce sa zic. Cred ca scuzele nu prea-si au rostul, nu?

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2513 on: January 17, 2012, 12:40:27 am »

-Tu n-ai de ce. N-a fost vina ta ca erai ranita. Eu, in schimb... Atunci cand te-am amenintat cu moartea... N-am ucis niciodata un om. Amenint, pentru ca de obicei ma ajuta sa obtin ce vreau. Si atunci, voiam sa stiu ce e cu tine, de ce esti vie, de ce nu ma recunosti... Dupa ce am inteles, am regretat tot ce ti-am spus. Chiar daca nu esti Ayame "a mea", m-am simtit... M-am simtit exact mosntrul care incerc de cativa ani sa nu devin. Deci eu trebuie sa-mi cer scuze.

-Si ce ai fi facut? Nu i-ai fi putut atinge sufletul, la fel cum nici ea n-a putut. Sau puteai? Tu si sora ta... aveti puterea asta?
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2514 on: January 17, 2012, 12:46:53 am »

-Doar azi spuse semi-semonul privind cerul. Esingura zi din luna cand controlez aerul. Te superi daca azi o duci tu la Elessar? Eu trebuie sa plec in zece minute. Si de ce? Pentru ca tata era demon de vant. Pentru mine vantul in noaptea asta e cum e focul pentru Ghanda si Elessar si as fi putut sa o ating fara a rani pe nimeni, in schimb Ayame nu are capacitatea asta a apei de la un spirit. Ea insasi e apa si implicit extrem de vulnerabila si slaba in preajma lui Elessar si a Ghandei. Un pas gresit si ea va fi ranita. Dar trebuie sa realizeze singuri. Am obosit sa fiu profesorul mereu.

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2515 on: January 17, 2012, 12:56:13 am »

"Deci n-a fost cu adevarat in pericol...." gandi, linistindu-se.
-O sa am grija de ea. ii raspunse Skyler pe un ton cald, privindu-l in sfarsit in ochi.

-N-am o explicatie mai buna decat "iata-ma, exist", dar pot sa-ti spun ce obisnuiam eu sa cred in copilarie. Universul e infinit. Deci exista sute si mii de planete, fiecare cu conditiile ei unice. Viata a aparut pe Terra, care e mai putin decat un graunte de praf, comparat cu restul Universului. Asadar, viata va aparea si in alte locuri, locuri cu conditii diferite, creand forme de viata diferite. Asa exista elfii si vampirii si orice altceva vrei. Si noi nu suntem decat o mica parte din ceea ce exista, suntem cei care respira oxigen, au doua maini, doua picioare etc. Pun pariu ca exista lucruri mult mai ciudate decat mine. Cum ar fi nenorocitul ala de demon. spuse ea, zambind ca sa destinda atmosfera.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2516 on: January 22, 2012, 01:18:26 am »

Ayame isi ridica privirea din podea si zambi obosita:
-Este posibil sa ai dreptate, oricum toate s-au intamplat mult prea repede pentru mine intr-un timp extraordinar de scurt.

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2517 on: January 22, 2012, 01:23:40 am »

-Stiu cum e. De asta ne-am mutat aici, incercand sa parem cat de normali posibil. Vrem sa-ti dam timp sa te obisnuiesti cu noi.
"Pentru ca n-am sa-mi pierd prietena a doua oara" gandi, insa lasa cuvintele nerostite, gandindu-se ca suna prea posesiv ca sa n-o sperie pe Ayame.

Skyler parasi camera, zambind cand vazu usa camerei lui Ayame deschisa. Deveni una cu umbrele de pe hol, putand sa le vada pe cele doua fara sa fie vazut... cel putin, nu de Ayame. Desi Ghanda era cu spatele, era sigur ca-i simte prezenta, insa niciunul din ei nu facu vreun gest ca sa intrerupa momentul ei cu Ayame.
Skyler isi permise un zambet. Se bucura sincer ca cele doua incep sa se inteleaga, stiind cat de mult o va binedispune asta pe logodnica lui.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2518 on: January 22, 2012, 01:28:53 am »

-Si acum? Sper ca nu va asteptati sa va intampin cu o prajitura. Voi nu manvcati mancare...nu nu simtiti gustul ei.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2519 on: January 22, 2012, 01:33:29 am »

-Daca chiar vrei sa deschizi discutia... Putem manca mancare, daca chiar vrem si chiar ii simtim gustul. Insa nu ne tine de foame si gustul nu ne mai place. Dar nu, nu e nevoie d eprajituri. doar cheama-ne cand ai nevoie... Vrem doar sa te bisnuiesti cu gandul ca nu esti singura.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 195
  Print  

Jump to: