Tara Duncan Forum Romania
May 17, 2012, 09:31:16 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Login Register  

Imperiul Apelor

Pages: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 195
  Print  
Author Topic: Imperiul Apelor  (Read 7768 times)
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)

Shinjitsu wa itsumo hitotsu.

View Profile WWW
« Reply #2700 on: February 22, 2012, 11:52:02 pm »

-Pe mine nu ma acceptai, spsue Ayame calmandu-se. Prima data, m-a adus Ayumu fara sa stiu unde ma duce. A dua oara am venit singura pentru ca am vrut eu sa te vad si din moment ce atunci a fost singura data cand m-ai privit, crede-ma ca a meritat. Daca ai fi fost in locul meu, ai fi facut la fel. Nu negam pentru ca nu am sa te cred. Deci chiar daca faci pe viteazul, tot nu am sa te cred, pentru ca intr-un fel sau altul te cunosc.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)

View Profile WWW
« Reply #2701 on: February 22, 2012, 11:59:41 pm »

-Ce sa neg? Ca daca stia, te-as fi respins? N-as nega asta, pentru ca e adevarat. Dar nu te-am privit, ci am privit-o. Chiar daca ma uitam la tine, nu pe tine te vedeam, si asta nu poti tu sa negi, pentru ca, dinnou, e adevarul.
Report Spam   Logged

"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2702 on: February 23, 2012, 12:03:52 am »

-Stiu foarte bine cine credeai ca sunt. Dar daca tu ai fi fost in locul meu si Ayame a ta in locul tau si te-ar fi tratat la fel, ce ai fi facut ca sa o vezi linistita in preajma sa? Nu ai fi procedat la fel?
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2703 on: February 23, 2012, 12:16:37 am »

-Daca vrei cu adevarat sa afli, atunci in regula. Daca situatiile ar fi fost inversate, as fi stiut ca ea iubea pe altcineva care imi semana, dar care nu sunt eu, cineva care a ranit-o, cineva pe care nu-l poate uita intr-o clipa pentru a se indragosti nebuneste de mine, care nu stiu aproape nimic despre ea, care nu-mi aduc aminte nimic din tot ce am trait impreuna si care nici macar nu seman cu adevarat cu cel pe care l-a iubit. As intelege ca nu suporta sa ma priveasca, pentru ca doare. Da, as incerca sa schimb asta, as incerca s-o fac sa ma accepte, dar fara minciuni si fara jocuri. N-as incerca s ama prefac ca as fi ceva ce nu sunt, pentur ca asta ne-ar rani pe amandoi si n-ar ajuta cu nimic. As incerca sa-i fiu alaturi, atat cat ma suporta. As incerca s-o cunosc si s-o las la ma cunoasca fara sa pretind ca vreunul din noi ar sti cine e celalat, pentru ca niciunul nu stie.
Esti fericita acum?
Report Spam   Logged

"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2704 on: February 23, 2012, 12:20:25 am »

-Si era greu sa spui asta din prima, nu? il intreba la fel de calma. Dar din moment ce lucrul a fost facut, numai poate fi desfacut. Si asa cum am spus mai devreme, nu regret nimic din ce am facut, deci poti sa ma urasti. Si de ce pretind ca te cunosc? Iti vad aura, si implicit intuiesc ce simti si gadesti. nu trebuie sa fiu telepat sau mincinoasa. Este in natura mea sa fac ceeace fac.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2705 on: February 23, 2012, 12:26:58 am »

-Daca spui ca stii ce gandesc, de ce aveai nevoie sa-ti spun asta? Si cand ma refeream la a ma cunoaste, nu ma refeream la a sti ce simt intr-un moment dat, ci a intui ce impact o sa aiba... Of, las-o balta. Pur si simplu las-o balta. Spune-mi doar ce vrei de la mine. Eu nu citesc ganduri, eu am nevoie s-o aud. Ce vrei de la mine, Ayame?
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2706 on: February 23, 2012, 12:31:49 am »

Ayame ii sustinu privirea cateva secunde, dupa care si-o pleca in jos ca si cum incerca sa-si gaseasca cuvintele potrivite. Insa la ce era bun sa se ascunda dupa deget. Ridicandu-si privirea din pamant, i-o cauta pe a lui si-i spuse tot ce avea in minte.
-Nimic personal sau fizic. Vroiam doar sa-ti vorbesc. Sa vad cum esti tu ca persoana, nu ca imparat sau logodnic ranit, frate ingrijorat, barbat furios pe viata. Eram curioasa care este acel ceva special la tine. Acel ceva care te diferentiaza de ceilalti. Asta e adevarul, unul din cele doua principii ale mele este sa fiu sincera si am fost.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2707 on: February 23, 2012, 12:38:40 am »

Se abtinu sa comenteze ultima parte, gandindu-se ca deja si-a spus parerea si ca nu mai avea rost sa se lupte cu morile de vant.
-Nu e nimic special la mine. Nu sunt mai mult decat ai vazut: sunt Imparat, sunt frate si sunt cumnat.  Pentru unii soldati, poate prieten. Nu sunt nimic din toate astea pe rand, sunt toate o data si sunt doar atat. Nimic mai mult, nimic mai putin.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2708 on: February 23, 2012, 12:40:22 am »

-Atunci presupun ca asta a fost tot, spuse zambind. Cum te mai simti? Mai devreme erai palid.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2709 on: February 23, 2012, 12:49:51 am »

-Mi-e bine. Ar trebui sa te intorci inainte sa ti se simta lipsa.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2710 on: February 23, 2012, 12:52:40 am »

-Ar trebui, insa nu am sa o fac de una singura. Nu este elegant sa plec insotita si sa ma intorc singura. Ar fi pacat sa incalc protocolul inca din prima seara.

ooc: si acum? astia doi au bagat divort de tot?
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2711 on: February 23, 2012, 09:57:16 pm »

ooc: i haz no idea.

bic: Elessar isi inclesta maxolarul incercand sa-si retina comentariile. Ii oferi deci bratul fara sa o acuze ca inventase regula aceea pe loc.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2712 on: February 23, 2012, 10:08:23 pm »

-Si scorpie si isteata. Eu nu sunt Ayame a ta. Eu sunt eu si sunt diferita de ea, pacat insa ca nu ai sa ma cunosti niciodata ii spuse Ayame lui Elessar chicotind inainte sa se piarda in multimea din sala de dans.
Report Spam   Logged

Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2713 on: February 23, 2012, 10:20:35 pm »

-De parca as mai fi avut nevoie de confirmari... marai el dupa ce ea se indeparta
-Ar trebui sa-mi fac griji ca vorbesti singur?
-Nu, ar trebui sa nu te mai strecori pe langa oameni.
-Te-am vazut cu Ayame dupa ce abia ma lasasesi sa cred ca ai renuntat. trebuia sa aflu ce s-a intamplat...
-Am ajuns sa aflu, totusi, ceva despre ea. Nu numai ca minte ca sa-si atinga scopurile, indiferent de cat de tare ii raneste pe cei din jur, dar nu se hjneaza sa-i manipuleze pe cei de langa ea pe fata.
-Nu esti putin cam dur?
-Tie ti-a luat sufletul si aproape l-a ucis. Pe Skyler l-a convins sa lucreze cu mintea ei aproape zilnic, desi el uraste sa se atinga de mintea altora daca nu e obligat s-o faca. Si Gandeste-te la Egoral. A iubit-o tot timpul si acum il foloseste pe post de consilier, desi putin ii pasa daca traieste sau moare. Nu, Dyame, nu exagerez.
Ghanda ofta, dorindu-si sa nu-si poata citi atat de bine fratele, dosrindu-si sa poata crede ca intr-adevar nu-i place atitudinea si comportamentul lui Ayame. Insa putea vedea clar ca lumina zilei ca el isi dorea sa se convinga pe sine ca sa poata pleca, ca sa poate s-o uite, s-o lase cu adevarat in urma lui.
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

View Profile WWW
« Reply #2714 on: February 23, 2012, 10:30:01 pm »

-Ce faci surioara? Ayumu o urmase pe Ayame pana in camera ei.
-Am avut zile si mai bune fratioare.
-Crezi? Sau esti sigura?
-Defapt....e cea mai rea zi din viata mea. Incerc sa-i arat cum sunt eu si ma considera cea mai nenorocita persoana din univers. Putin ii pasa daca traiesc sau mor. Pun pariu ca acum ma considera o mincinoasa, rasfatata si ingamfata noua imparateasa. Cum poate sa spuna asa ceva? Si cum este posibil sa ma enervez atat de rau doar din cauza unui...uni barbat?
Ayumu se aseza pe un fotoliu privindu-si sora care se fataia prin camera de parca mergea pe jar, gesticuland, aruncand lucruri si lovind aerul in stanga si-n dreapta.
-Numai suport. Camera asta este prea aglomerata, iar focul ala e prea...cald. Si...vreau sa iau o gura de aer.
-Un moment surioara. Biblioteca asta prea aglomerata? Are un birou, un scaun si doua fotolii. E mai libera decat sala de dans, iar focul e prea cald? Tu auzi ce spui?
-Si acum ce? Incerci sa-mi tii lectii de romana?
-Nu....incerc sa-ti tin o lectie de viata, ii spuse prinzandu-i mainile intr-ale sale. Ayame, te-ai indragostit. Si esti ofticata ca nu te accpeta. Reecunoaste.
-Eu!? Indragostita!? Nici vorba baiete...Nu ma pot indragosti de un imparat incapatanat, care-si iubeste logodnica moarta. E moarta, dezintegrata...dusa. De ce nu intelege asta? Am vazut-o...semanam, adevarat, dar mi-a spus ca destinul mi-l aleg singura. Asa ca nu trebuie sa-l iubesc pe el. Am fost pacalita de aparente. Am fost...inselata de o imagine a unui barbat trist. Am fost...ridicola.
-Esti indragostita....
-Taci si sezi!

Pages: 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 195
  Print  

Jump to: