IchigoWolf
Invitat
|
 |
« Reply #15 on: April 09, 2010, 01:01:49 am » |
|
Avand in vedere ca in vol 6 Fabrice tradeaza gasca,Barune parca moare,la fel si El,iar Cal isi pierde simtul umorului,iar in vol7 Robin moare,si o armata de fantome invadeaza planeta(la ultima idee putin imi pasa...),puteti sa va asteptati ca in vol8 sa fie ucisa Moineau,Tara sa se sinucida pana la urma de suparare,fiindca Robin a murit in fata ei,iar apoi,ca totul sa fie si mai rau,Magister pune mana pe toate obiectele demonice si invadiaza Universul-muuhahahaha-(m-as mira sa fie CHIAR asa de rau,dar de rau va fi de rau,cunoscando pe autoare care tine neaparat sa ne tortureze.
|
|
|
|
|
denyse
|
Corrrrect! Ce Robin moare....Oh God!.........De ce? Cali nu mai are simtul uorului.......nuuuuuuuuuu.
|
|
|
|
supal
Invitat
|
Nu e totul de tradus,ci e si de acordarea drepturilor de copyright...ceea ce costa si negocierile dureaza pt romani la cat de zgarciti sunt
|
|
|
|
|
daniela
Novice

Familiar: puma neagra
^_^*_*Smell laughs as you want ....*_*^_^
|
 |
« Reply #18 on: August 25, 2010, 07:08:22 pm » |
|
Sper ca Lisbeth sa nu fie imparateasa malefica. Cum ar veni asta? Tocmai imparateasa din Omois? Matusea Tarei?  Sopie chiar vrea sa ne socheze, sa faca istorie din cartea asta : 
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #19 on: August 27, 2010, 04:17:05 pm » |
|
Pana apare la noi volumul 8 ne creste barba....cate una pe an ma? Macar de era ca la "jurnalele vampirilor", una pe luna  .Vise,vise! =)) Nu ca e bestial. Daniela iar ai postat de doua ori consecutiv.Nu ai voie.Poti sa o modifici pe prima si sa o stergi pe a doua?
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #20 on: August 27, 2010, 08:45:24 pm » |
|
Scuze...dar cand postam de 2 ori nu stiam..eram noua. Scuze Iertatime 
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #21 on: September 01, 2010, 06:19:16 pm » |
|
Te-am iertat de cand am vazut ca ai corectat. Si eu mai faceam prostioare la incaput. E ok.
Eu debea astept vol 6! Apai 8.
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #22 on: September 01, 2010, 06:28:38 pm » |
|
kkk  mersi mult  acum am inteles.....si mu am mai postat de 2 ori consecutitv..
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #23 on: September 01, 2010, 06:32:09 pm » |
|
Am vazut....acum nu-ti mai zic si bravo sa nu te simti ca un cutu.
|
|
|
|
dudududa
Invitat
|
 |
« Reply #24 on: September 18, 2010, 12:50:17 pm » |
|
am o intrebare..la noi in romania mai precis in cluj cand apare al 6-lea volum?
|
|
|
|
|
AlExA
Invitat
|
 |
« Reply #25 on: September 24, 2010, 11:09:23 pm » |
|
Nu prea cred ca Lisabeth o sa fie cea rea in carte,ci am o idee si mai malefica de-atat:Tara sa fie supusa unor vraji si sa fie ea Imparateasa Malefica.Dar cine stie??(cei care sunt in Franta bineinteles).Apropo cand apare mai exact in Romania volumul 6?
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« Reply #26 on: September 25, 2010, 06:49:32 pm » |
|
am o intrebare..la noi in romania mai precis in cluj cand apare al 6-lea volum?
Apropo cand apare mai exact in Romania volumul 6?
Teoretic volumul 6 apare in toamna, dar cum la noi totul e cu intarziere nu prea se stie. Acum va rog sa reveniti la subiect deoarece aici se vorbeste despre volumul 8 al seriei Tara Duncan.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
|
|