Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« on: March 10, 2010, 10:50:14 pm » |
|
Dap, in iunie anul acesta in Franta va aparea volumul opt al seriei Tara Duncan et il s'apelle L'Impératrice Maléfique (Imparateasa Malefica) Ce contine si ce nu, asta nu stiu. Dar dau cu presupusu ca Lisbeth isi "scoate masca"
P.S. nu am stiut unde sa dau anuntu, daca e ceva, Ella anunta.
|
|
|
|
|
|
Necromancer1
Invitat
|
 |
« Reply #1 on: March 12, 2010, 03:12:18 pm » |
|
Abia astept sa vad despre ce este vorba.Oricum stiu sa citesc in franceza. 
|
|
|
|
|
|
DanielGhost
|
 |
« Reply #2 on: March 12, 2010, 03:15:04 pm » |
|
Sper sa fie incitant si sa apara si in Romania, 
|
|
|
|
|
Heartless
smiley face
Mag

Familiar: Angel (ras)
Panda Power
|
 |
« Reply #3 on: March 12, 2010, 03:22:20 pm » |
|
O sa mai treaca ceva timp pana apare daca la noi AR TREBUI sa apara cat de curand volumul 5. Oricum de-abia astept sa vad ce se mai intmapla cu Tara, Moineau si Robin.
|
I'll take your hope, your dreams, your love, Till there's nothing left
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #4 on: March 12, 2010, 07:27:16 pm » |
|
off: ...daca la noi AR TREBUI sa apara cat de curand volumul 5...
5 a aparut deja:-" on: cat de dragut:| deja 8? si noi suntem abia la 5:| de ce nu pot astia de la editura se se chinuie putin sa traduca ceva mai mult si mai repede, ca pana la ultimul volum sa ajunga sa le lanseze la cateva sapatamani dupa alea din franta? (cum a fost cazul hp.)
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #5 on: March 12, 2010, 11:01:56 pm » |
|
Vise, Ghanda, vise. Noi romanii suntem mai inceti si lenesi........ rau de tot, iar Editura ne-o dovedeste :-<
|
|
|
|
|
Dianutza
|
 |
« Reply #6 on: March 13, 2010, 09:12:52 pm » |
|
....desi numi place de Lisabeth....nu cred si nici nu vreau sa cred ca va fi una rea(gen magister sau regina rosie)...sper ca nu(totusi).....
*Ella nu poti aduga la forum la carti si volumul 8?
|
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« Reply #7 on: March 13, 2010, 09:43:01 pm » |
|
*Ella nu poti aduga la forum la carti si volumul 8?
Deindata ce se anunta si titlul oficial al celui de-al optulea volum o sa deschid si forumul dedicat lui.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #8 on: March 14, 2010, 03:19:52 pm » |
|
Volumul 6 Va aparea in septembrie-octombrie Cat despre "imparateasa malefica" titlul ne face sa ne treaca prin cap vrute si ne vrute...sa vedem doar ce i-a trecut lui Sophie prin cap!
|
|
|
|
Heartless
smiley face
Mag

Panda Power
|
 |
« Reply #9 on: March 14, 2010, 03:40:34 pm » |
|
Imparateasa Malefica nu trebuie sa fie neaparat despre Elisabeth desi alta imparateasa nu mai stiu. Oare ce ii trece prin cap lui Sophie?
|
|
|
|
|
Alice
|
 |
« Reply #10 on: March 17, 2010, 10:52:10 pm » |
|
Nu cred ca e ceva cu Lisbeth, zau. Dar depinde sa vedem si ce se intampla in volumele 6 si 7 [a.k.a peste cam 3 ani  ] , poate-poate evolueaza intr-o Lisbeth mai rea! [lisbeth pokemon  ] Poate e despre imparateaza planetei X care vrea [iaaar... da' originali mai sunt, ras malefic, planuri malefice 'VOI CUCERI AL SI APOI INTREG UNIVERSUL SI NIMIC NU MA VA OPRIIIII!!'] puterea, Tara o invinge, pacea se asterne peste pamant bla bla. Sper sa nu fie asa. Sophie, uimeste'ne! [-o<
|
woot woot. 
|
|
|
Magic
Invitat
Princess of Order of the Dominion
|
 |
« Reply #11 on: March 18, 2010, 04:39:03 pm » |
|
Ar putea sa fie despre Lisbeth... Dar asa a fost si la Continentul interzis, eu cel putin, credeam ca Magister o tinea prizoniera pe Bettyedit by Ghanda: culorile sunt folosite de moderatori ca sa editeze posturile (exceptia e sectiunea rpg, unde si utilizatorii le pot folosi ca sa diferentieze replicile personajelor.) mai multa grija next time . bold, italic, subliniat, astea sunt ok, cat timp nu exagerezi.
|
|
|
|
« Last Edit: March 20, 2010, 10:59:53 pm by Ghanda »
|
Report Spam
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #12 on: March 18, 2010, 05:08:58 pm » |
|
Eu una nu maa spun nimic. Adica orice ar fi sper ca Robin sa nu fie mort de-a binelea. Nu ma intereseaza daca Lisbeth e rea sau nu. Oricum stim ca autoarea este o scriitoare pe cat de buna pe atat de tacanita. Deci surpriza o sa fie una SOCANTA, de asta sa fim siguri.
|
|
|
|
|
DanielGhost
|
 |
« Reply #13 on: March 19, 2010, 05:20:07 pm » |
|
Sper ca nu Lisbeth este imparateasa rea.Cred ca va fi frumoasa cartea.
|
|
|
|
|
Heartless
smiley face
Mag

Panda Power
|
 |
« Reply #14 on: March 21, 2010, 06:57:55 pm » |
|
Ar putea sa fie despre Lisbeth... Dar asa a fost si la Continentul interzis, eu cel putin, credeam ca Magister o tinea prizoniera pe Betty
Sophie tine neaparat sa ne soceze pe toti deci nu cred ca o sa fie ca celelalte carti. 
|
|
|
|
|
|
|