Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« on: February 27, 2010, 06:27:19 pm » |
|
Deci pot spune ca al cincilea volum al seriei Tara Duncan de Sophie Audouin Mamikonian este disponibil si online, as putea spune chiar mai devreme decat in librarii. Voi posta linku-l pentru mai multe detalii! http://www.cartea-mea.ro/carte/tara-duncan-continentul-interzis--i23634
|
|
|
|
« Last Edit: September 09, 2010, 11:06:43 pm by Andruska »
|
Share
Report Spam
|
|
|
|
|
|
|
DanielGhost
|
 |
« Reply #1 on: March 02, 2010, 02:56:48 pm » |
|
 E naspa,la mine nu a aparut.Sper ca o sa fie tare.
|
|
|
|
|
|
|
|
Crystal
|
 |
« Reply #3 on: March 07, 2010, 02:56:20 pm » |
|
BOOYAH pentru cei din buc. : cartea se gaseste la sala dalles!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
|
"Master of puppets - I'm pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams, Blinded by me - you can't see a thing, Just call my name - 'cause I'll hear you scream!!"
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #4 on: March 07, 2010, 04:04:28 pm » |
|
Am citit mai mult de 300 de pagini din ea si pot spune ca e BESTIALA, dar tot o sugrum pe Sophie, pentru ca i-a dedspartit pe "frumosul, dragutul, de Robin" de Tara  So I'm suffering (cuplul meu preferat) Apiropos a aparut si pe site-ul oficial CORINT (cam tarziu, dupa parerea mea) http://edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=1675&catid=
|
|
|
|
« Last Edit: March 07, 2010, 11:44:04 pm by Andruska »
|
Report Spam
|
|
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #6 on: March 12, 2010, 11:07:39 pm » |
|
CATEGORIC este tare, Nu defapt este BESTIAL! 100 ded stelute 
|
|
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

|
 |
« Reply #8 on: March 19, 2010, 07:26:32 pm » |
|
Dar, danielGhost, de unde esti? Nu ai putea sa ti-l comanzi pe net? 
|
|
|
|
|
DanielGhost
|
 |
« Reply #9 on: March 23, 2010, 04:13:08 pm » |
|
E super cartea Am inceput sa citesc de 1 zi si sunt la pagina 276.Abia astept urmatoarele volume.Mai ales ultimul.
|
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #10 on: April 01, 2010, 06:00:26 pm » |
|
Culmea, azi cand am mers la librarie am gasit vol 5 dar pe 4 nu l-au avut niciodata Sper sa nu o cumpere nimeni pana inainte sa o iau eu
|
|
|
|
Charlotte20
Invitat
|
 |
« Reply #11 on: April 01, 2010, 06:05:45 pm » |
|
Sunt de-abia pe la pagina 189  Cartea e grozava.:x Desi,ideea cu Tara si Robin despartiti nu imi place. 
|
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #12 on: April 02, 2010, 12:49:00 pm » |
|
bun, s-o luam in felul urmator: ca stire, la noutati s-a postat aparitia cartii. deci acum toata lumea stie. daca vreti sa discutati despre carte, avem topic la Cartile->Volumul 5: Tara Duncan ~ Continentul Interzis. adica aici -> http://taraduncanromania.smfforfree.com/index.php/board,45.0.html. deci...dupa parerea mea, mai bine discutati acolo :-?? ( si va rog, fara mesaje de genul "da, bine, ce idee buna, am inteles" etc. sincer, n-au niciun rost si sunt off-topic...)
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
|
|