Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
"Nici nu trebuie sa fiu invitata." ii spuse Ella, aruncand spre el butoaiele, inainte de a le murdari pe ea si Sayuri. 'Oricum sunt mai binevenita aici decat tine." il lua ea peste picior.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
Yuki
|
Leon izbucni in ras. Opri butoaiele in aer, scoase continutul si le stropi pe fete, murdarindu-le hainele. -Vad ca ai facut deja cunostinta cu ingerasii care se cred mult prea puternici pentru mine dar defapt au fost deja ponegriti de rautate si ura.-spuse sufland peste degetul aratator ca si pentru a isi stinge arma. -Esti mai binevenita decat mine, scumpo?- o intreba el pe Ella.-Susti ca iadul e mai potrivit pentru tine decat Raiul?- spuse acesta seducator stand la o distanta considerabila de ei, avand in vedere mirosul respingator pana si pentru un Diavol abtinandu-se cu greu sa nu izbucneasca intr-o criza de ras avand in vedere marturisirile Ellei. "Sti ca ma bucur ca te simti asa comfortabil aici..."- ii transmise pe un ton bland,apoi se gandi cum fata inamicului sau de o eternitate prefera Dezastrul in locul Paradisului si un zambet ii aparu pe chip. "Mereu i-am spus ca e depasit, dar el nu a vrut sa ma creada!"- continua el sa chicoteasca pentru sine.
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
Sayuri facuse o vraja si isi schimbase atat hainele ei cat si pe ale Ellei. Se gandi o clipa si facu` o vraja si asupra lui Leon, imbracandu`l in bebelus. " Bun venit in rai ", spuse aceasta izbugnind in ras .
|
Try to see beyond the deception.
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
"Stii cat de usor Iadul poate deveni Rai, Leon?" clipi Ella din gene spre el. "Apropo, ti se potrivesc hainele. Se potrivesc in momentul de fata cu ce e in camera ta. A stai, inca nu ai vazut ... renovarile." spuse ea, abtinandu-se sa nu izbucneasca in ras.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
Yuki
|
Leon o privi pe Sayuri plictisit. -Nu poti preschimba Iadul in Rai cum nu poti transforma Raiul in Iad.-spuse fara chef schimbandu-si hainele.-Inca mai ai fantezii sexuale cu mine? Nu esti capabila sa intelegi un refuz?- intreba el putin nervos.
ooc: o sa il duc imediat si in camera lui:P
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
Sayuri il privi atenta, preschimbandu`si hainele din nou in craciunita. Se apropie usor de el, facu o pirueta in jurul lui in timp ce`si trecuse usor mana prin parul lui . Se uita in ochii lui, era cam obosita deoarece oprirea timpului ii foloseste mult din putere si ii slabeste abilitatile. Aceasta rostise : " Fantezii? Nu m`am mai gandit la asta de mult dar camera ta ar fi perfecta pentru asa ceva. Acolo ai si cadoul tau, Leon, zise aceasta schitand un zambet. " Stii, este o vorba Leon. Ce este bun nu se uita niciodata "
|
|
|
|
|
Yuki
|
-Nu am nevoie de nici un cadou din partea ta!- spuse el insa nu pe un ton rautacios, fixand-o cu privirea.-Vrei sa uiti?- intreba calm activandu-si magia.
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
" Nu ma refeream la asta Leon, dar tu nu ai cum sa ma intelegi.. " zise aceasta oftand si dandu`si ochii peste cap. " Sunt obosita , afirma aceasta " vulcanul cu apa " termala " ma asteapta ", zise aceasta teleportandu`se . Scapa de haine ramanand numai in lenjeria intima, de culoare rosie, si se lasa in voia apei care era atat de calda si de placuta. Inchise ochii lasandu`si corpul sa pluteasca .
|
|
|
|
|
Yuki
|
Diavolul anula magia fetei si o prinse de mana inca uda. -Ce crezi ca faci?
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
" Vroiam sa dorm. Ma relaxez .. ", zise aceasta somnoroasa .
|
|
|
|
|
Yuki
|
-Sa dormi? Unde? La mine acasa, dupa tot circul pe care l-ai facut?- intreba acesta sec fara sa schiteze vreun sentiment, incercand sa isi dea seama unde vroia sa ajunga fata.
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
" Nu inteleg ce vrei sa spui, spuse aceasta ametita, sunt in Iad, langa un vulcan, nu la tine acasa .. "
|
|
|
|
|
Yuki
|
- Iadul este imparatia diavolului si ghici cine sunt eu!- facu el fals sarcastic- Parca nu vroiai sa ma mai vezi..vroiai sa pleci de aici cu scumpa ta surioara. Te prefaci sau esti....- dar nu apuca sa termine fraza.
|
|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
" Hmm eram o vacanta, Leon, m`am gasit cum ar suna Craciunul in Iad . Da, asa am zis, si totusi iata`ma aici. Raiul nu este destinatia potrivita pentru distractie. Prea mult protocol . "
|
|
|
|
|
Yuki
|
Izbungni in ras : - Sayuri, Sayuri... cand m-ai avut nu ai stiut cum sa ma pastrezi, si acum ce incerci sa demonstrezi cu tot circul asta? Niciun lucru care s-a intamplat intre noi nu iti da dreptul sa faci ce vrei cu imparatia mea! Iar ingerasii ca voi nu au ce cauta in Iad.- facu cativa pasi- Apreciez complimentul, sa convingi ingeri ca Iadul e mai distractiv e de-a dreptul interesant, dar nu mai am chef de mofturile unui ingeras rasfatat ca tine. Se intoarse spre Damon: -Tocmai ti-ai prelungit sentinta cu 10 ani, bine lucrat! -Pacat ca nu vedeti cat de mult v-a afectez pe toti Iadul!- spuse el razand gandindu-se la cat de mult decazusera cu totii incat sa isi doreasca sa nu mai paraseasca acel loc, ba mai mult se pusesera pe facut sotii si rautati. "Ce naivi! Bine lucrat, foarte bine!"- isi spuse el inca razand.
|
|
|
|
|
|
|