Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #45 on: August 26, 2010, 09:47:28 pm » |
|
Defapt eu am citit ca trupa afla cine e Magister in volumul sase sau sapte...
|
|
|
|
daniela
Novice

Familiar: puma neagra
^_^*_*Smell laughs as you want ....*_*^_^
|
 |
« Reply #46 on: August 27, 2010, 11:09:32 am » |
|
ff..... :oma tot intreb cine e Magister. Poate e cineva care o place pe Selena. Dar cine?   ??
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #48 on: August 27, 2010, 01:39:17 pm » |
|
Mersi :-*Am aflat din alta parte ca este unul....maestrul...nu mai stiu, dar oricum nu e un cunoscut din primele5 si e bine ca nu e din familie  Mersi inca o data 
|
   lol:Prietenia este ca o bratara de aur. Nu se rupe niciodata chiar si cand doi prieteni se cearta... Friendship is like a gold bracelet. Do not ever break even when two friends are arguing ...lol
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #49 on: September 01, 2010, 06:38:57 pm » |
|
Imi pare rau ca nu a fost omorat in vol 3 de Dragosh. Mai dar rea mai sunt...
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #50 on: September 01, 2010, 06:42:28 pm » |
|
daca ar fi fost omorat, cartea s-ar fi terminat. Adica..fara rau, unde mai este si distractia?
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #51 on: September 01, 2010, 06:44:50 pm » |
|
Pai nu este destula rautatea lui Cal? Fie na...totusi putea sa-l chinuie putin...sa-i arda fata cu acid sulfuric. > 
|
|
|
|
daniela
Novice

|
 |
« Reply #52 on: September 01, 2010, 06:48:42 pm » |
|
Mama...  super  daca ar crie asa autoarea  ai o imaginatie super tare 
|
|
|
|
vezokpiraka
Invitat
|
 |
« Reply #53 on: November 28, 2010, 07:24:03 pm » |
|
Magister este clar cineva cunoscut. Dar imi este greu sa imi dau seama cine. M-am gandit ca s-ar putea sa fie ruda cu Fabrice mai ales ca Fabrice il ajuta. Dar totusi inca nu imi dau seama cine este. Probabil o sa fie dezvaluit la un moemnt dat.
|
|
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #54 on: November 28, 2010, 07:53:58 pm » |
|
Nup. Magister e Magister. Faza cu Maestrul Tournu-stiu-cum e ca Magister se deghizase, ca sa o spioneze pe Tara. So... Who's Magister? - Unsolved. M-am gandit ca s-ar putea sa fie ruda cu Fabrice mai ales ca Fabrice il ajuta.
Hmm. Ruda cu Fabrice? Maybe. Poate sa fie si tatal lui. :| (..poate?) Dar cred ca Fabrice i-a tradat fara sa-i pese cine e Magister. daca ar fi fost omorat, cartea s-ar fi terminat. Adica..fara rau, unde mai este si distractia?
De-acord. Ar fi o carte roz, cu pupaceli si vai, cat de frumos e sa conduci un imperiu. Ah, da, si ocazional cum fratii tai mai mici fac cate ceva sa explodeze. Magister are farmecul lui, si poate ca in fiecare carte o sa mai aflam cate ceva despre el. Dar cred ca odata cu moartea lui, se va termina si seria.
|
|
|
|
pusycat
Invitat
|
 |
« Reply #55 on: November 28, 2010, 07:56:05 pm » |
|
Da. Si eu stiam cine e Magister!
|
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #56 on: November 28, 2010, 09:07:26 pm » |
|
off: pusycat, te rog sa-ti editezi postul, argumentandu-l, insufcienta numarului de cuvinte, l-a facut un SPAM, ceeace este interzis.
|
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #57 on: December 25, 2010, 08:50:28 pm » |
|
Mie īmi pare rău ca am aflat de pe acum cine e. Adică asta e toată distracția īn carte. Ma īntreb cum de s-a putut abține Sophie sa nu īl pună pe Cal sa facă o gluma pe seama lui Găgăuță asta.
|
|
|
|
|
Alexandra Senne
|
 |
« Reply #58 on: December 25, 2010, 09:03:09 pm » |
|
nu sunt sigura dar cred ca e unul din personajele alea neglijate, carora nu li se acorda mare atentie si de aceea nu descoperim noi cine este...
|
   "Robin deschise ochii.Primul lucru pe care-l vazu fura minunatii ochi bleumarin ai Tarei.Se cufunda in ei cu placere si murmura: -Am ajuns in Rai?Esti cumva un inger? Tara zambi. -Din fericire, nu.Nu-i deloc practic, atunci cand ai aripi, sa te imbraci."
|
|
|
|
denyse
|
 |
« Reply #59 on: December 25, 2010, 09:13:03 pm » |
|
Te contrazic.^^ Tot ceea ce ne-a făcut pe noi pana acum sa citim toate volumele a fost legata de identitatea lui Magister. In mare parte... neglijānd ideea de:"ce o sa mai facă Tara". Deci, cum am mai spus, Magister are un rol destul de important īn toată povestea asta.
|
|
|
|
|
|
|