Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« on: December 18, 2008, 06:25:55 pm » |
|
Magister este Stapanul Sangravilor. Acesta este indragostot de Selena, mama Tarei, pe care a tinut-o ostatica timp de 10 ani. Magister are nevoie de Tara pentru a obtine obiectele demonice. Acesta uraste foarte tare dragonii. Despre Magister se stie ca ar fii blond, ar avea maini pline de bataturi (ca la razboinici sau mercenari) si ar avea o cicatrice pe brat.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #1 on: December 19, 2008, 02:09:11 am » |
|
eu cred ca parul lui blond poate sa fie un indiciu: si anume ca el sa fie unul dintre urmasii lui Demiderus, si la fel ca Jar si Mara sa nu aiba acces la Obiectele Demonice. parerea mea :-" .
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« Reply #2 on: December 19, 2008, 11:16:26 am » |
|
eu cred ca parul lui blond poate sa fie un indiciu: si anume ca el sa fie unul dintre urmasii lui Demiderus, si la fel ca Jar si Mara sa nu aiba acces la Obiectele Demonice. parerea mea :-" .
Aici ai dreptate. Dar nu zice nicaieri ca are si suvita alba de urmas.....nici nu mai stiu ce sa cred
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #3 on: December 19, 2008, 04:25:16 pm » |
|
din cate imi amintesc eu, Tara gasise cateva fire de par cazute si asa si-a dat seama ca e blond, deci nu avea cum sa afle daca are suvita sau nu...insa eu nu cred ca Magister e urmas de-al lui Demiderus pentru ca asta ar insemna ca e ruda cu Tara, iar daca ceea ce tocmai am spus e adevarat, o sa lesin... 
|
|
|
|
|
MaRipOsSa
|
 |
« Reply #4 on: December 19, 2008, 06:41:37 pm » |
|
Sa speram ca nu e descendent al lui demiderus ca altfel eu morr de ciuda si in plus daca ar fi nu ar avea nevoie de tara ca sa ia obiectele demonice.. Dar ce ar fi daca magister se dovedeste a fi daviol atunci eu chiat ca o sa lesin 
|
 *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Bloody hell.
|
 |
« Reply #5 on: December 19, 2008, 11:59:59 pm » |
|
poate sa fie urmas al lui Demiderus si fara sa aiba acces la Obiectele Demonice, la fel ca Jar si Mara.
|
|
|
|
|
MaRipOsSa
|
 |
« Reply #6 on: December 25, 2008, 07:37:37 pm » |
|
dar jar si mara au suferit niste transformari din cauza magiei negre(demonice) el nu deci.......
|
 *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
|
|
|
andreutza11
Invitat
|
 |
« Reply #7 on: March 28, 2009, 10:40:22 pm » |
|
eu zik ca sar putea sa fie tatal tarei . totul e posibil in lumea lui shopie.ca jar si mara.va mai amintiti ? 
|
|
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Bloody hell.
|
 |
« Reply #8 on: March 29, 2009, 02:11:52 pm » |
|
Hell no! As arde cartile daca as afla ca tocmai ce ai spus e adevarat!
Totusi nu cred ca Tara e fiica lui. Nu i-ar face atata rau.. Cred :|
|
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #9 on: March 29, 2009, 02:28:12 pm » |
|
eu zik ca sar putea sa fie tatal tarei . totul e posibil in lumea lui shopie.ca jar si mara.va mai amintiti ?  Eu una zic ca sansele ca ceea ce spui tu sa fie adevarat sunt la fel de mari ca sansele ca eu sa ma intorc in timp si sa vorbesc cu eu, cea din trecut (scuze daca v-am derutat).Magister l-a omorat pe tatal Tarei si mi se pare ca Isabela era de fata.In plus Tara s-a intalnit cu fantoma tatalui ei, nu mai tineti minte?  Si, in plus, cred ca m-as prapadi de ras daca as ajunge sa citesc in ultimul volum ceva de genul: Magister: Tara, inainte sa ma omori, trebuie sa-ti marturisesc ceva... Tara: Ce? Magister: Sunt tatal tau! Mi se pare mie sau asta te cam duce cu gandul la Star Wars? 
|
|
|
|
« Last Edit: March 29, 2009, 02:55:47 pm by Silver »
|
Report Spam
|
|
|
|
andreutza11
Invitat
|
 |
« Reply #10 on: March 29, 2009, 05:39:10 pm » |
|
mda......foarte amuzant.nam ce zice . :  am zis si eu doar o sugestie
|
|
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #11 on: March 29, 2009, 05:58:14 pm » |
|
mda......foarte amuzant.nam ce zice . :  am zis si eu doar o sugestie Hei, nu te supara pe mine, doar mi-am spus opinia.  Fiecare cu parerea lui, nu? 
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #12 on: April 13, 2009, 10:08:56 pm » |
|
eu cred ca tara si magister sunt rude, dar din partea mamei ei.... in arborele genealogic de la inceputul primei carti e trecut un nume: various duncan, zis renegatul inca nu e mort ar putea fi magister si eu ma indoiesc ca e tatal ei, pentru ca magister l-a ucis pe tatal ei si cred ca vrea sa scape de dragoni pentru ca ei ii manipuleaza pe oameni......daca cititi prima carte, povestea bataliei faliei este "dragonii se bateau cu demonii, au vrut sa cucereasca pamantul, au dat de demiderus, au zis ca mai bine se aliaza cu oamneii si i-au infrant imreuna pe demoni..in cartea a 3a, vocea relateaza batalia falie VARIANTA DRAGONILOR, care spune ca demonii au atacat pamantul, si dragonii au venit in ajutorul oamenilor comparati povestile..ceva e putred la mijloc nu zic ca sunt de partea lui magister, dar el a participat la antrenamentul maestrului chem...cine stie ce secrete de-ale politicii dragonilor a aflat poate ca are dreptate, si dragonii sunt rai, chem a "modificat-o" pe tara si ei 2 ajung aliati! suna nebunesc dar, cum ati spus si voi, orice e posibil
|
|
|
|
« Last Edit: April 15, 2009, 12:37:33 am by Ghanda »
|
Report Spam
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
Tudorer
|
various nu ee mort...pentru ca Chem zice ca poate sa il viziteze(pe various) si ca o va primi cu placere
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
postul il scrisesem inainte sa para $ ,a sa ca nu stiam nimic despre various. oricum nu putea fi el, pentru ca Selena ii era verisoara..si e aiurea sa te indragostesti de vara ta...
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
|
|