Tara Duncan Forum Romania
May 17, 2012, 09:11:34 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Staff List Login Register  

Tara Duncan Anime

Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Tara Duncan Anime  (Read 4258 times)
Tudorer
Inalt Mag

Familiar: Kofok (maimuta)

Freak on a leash

View Profile Email
« on: May 24, 2009, 11:55:15 am »

Am vazut pe Youtube ca in curand o sa apara desenul animat "Tara Duncan" in franceza DAR si in engleza:

Sper sa fie la fel de bun ca (,) Cartea
« Last Edit: June 24, 2009, 07:22:01 pm by Ella » Share Report Spam   Logged

Silver
Miss Darkness
Prim Sortitor

Familiar: Blackstar (veverita)

blue_rose_93d23
View Profile Email
« Reply #1 on: May 24, 2009, 12:10:33 pm »

Stiam de chestia asta de mult, am vazut si eu filmuletul pe YouTube.Dar nu stiam daca s-a facut macar vreun episod sau nu (zic in afara de filmuletul asta cere e de prezentare presupun).Mi-ar placea sa-l vad, chiar si pe YouTube daca nu la TV. Grin
Report Spam   Logged

Tudorer
Inalt Mag

Familiar: Kofok (maimuta)

Freak on a leash

View Profile Email
« Reply #2 on: May 24, 2009, 12:37:19 pm »

Da...am vayut si pe siteul oficial Tara DUncan ca o sa apara si filmul anul viitor sau peste 2 ani
Report Spam   Logged

Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)

Bloody hell.

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: May 24, 2009, 04:31:31 pm »

Ce super ar fi :x

La anul, nu peste 2 ani ^^
Report Spam   Logged

-----------------------------------

Create. Play. Make friends. RPG Maniacs is where you need to be.[/center]
Ella
Sortitoare Imperiala
*

Familiar: Magic (pegas)

View Profile
« Reply #4 on: June 24, 2009, 07:21:14 pm »

Am gasit un articol in care spune ca animatia Tara Duncan o sa apara in Franta in 2010. Din pacate, asta inseamna ca cel mai probabil la noi o sa apara in 2011 sau mai tarziu  Sad

Am tradus articolul, asa ca daca doriti, puteti sa-l cititi:

Bazat pe cartea fantasy a autoarei franceze Sophie Audouin-Mamikonian seria de televiziune animata Tara Duncan spera sa umple orice lipsa pe care televiziunile locale de televiziune o au despre fetele denaturate magic, bazate pe povestile de aventura.
        Parteneriatul dintre compania de productie animata Moonscoop (Franta), DQ Entertainment ,compania de productie televizata M6 (Franta) si Disney (Franta) spune ca Tara Duncan este o animatie televizata 2D care pozitioneaza un adolescent ca un membru al un familii ocupate, dar si ca o minunata vrajitoare ce salveaza lumea.
        Seria cartilor Tara Duncan, publicata prima data in jurul anului 2003 urmeaza oi  tanara care, desi seamana la origini cu alte povesti despre fete magice, se trezeste intr-o zi cu un destin plin de msiter, suspans, magie si drama. Descoperirea puterilor magice face viata  un pic mai dificila Tarei, a carei zi de adolescent era reprezentata de intarziatul la ore si legatul/deslegatul prieteniilor pe un capriciu, ocupatii ce sunt brusc de prioritate mai mica, in prim plan aparand demonii AlteiLumi care merita o bataie buna.
        Tara Duncan va fi o co-producţie de Moonscoop şi DQ Entertainment; primul episod din seria 2D animat de televiziune este astept sa aiba premierea in telelviziunea locala in toamna lui 2010.
        Avand un buget global de 8,32 milioane de dolari, Tara Ducnan pare sa devina una dintre cele mai bune adaptari 2D. Grupul de animatie Indian a lucrat la mai multe productii, printre care: Micul Print (Le Petit Prince), Maryoku Yummy, Micul Nicolas ( Le Petit Nicolas) si multe altele.
        “Functionalitatea parteneriatului nostru cu Moonscoop a fost dovedita inca o data” au comentat Tapaas Chakravarti, Chairman & CEO, DQE Group. “Impreuna  vom produce o clasa de animatii pentru televiziune la fel cum am facut si cu filmele. Deasemenea dorim sa facem productii live-action  impreuna cu India, dar si animatii. In plus, dorim sa extindem relatia noastra cu Moonscoop" .
        Cea mai recenta carte a autoarei Sophie Audouin-Mamikonian, volumul sase – Tara Duncan: Dans le piège de Magister (Tara Duncan – In capcana lui Magister) a fost lansat  in Octombrie 2008.
        Pentru animatia computerizata, DQ Entertainment a ajuns la un acord cu ZDF (Germabnia) si ZDF Enterprises (Germania) pentru o coproductie, seria de telelviziune  Cartea Junglei (52x11).
        Bugetul pentru Cartea Junglei a fost ales ca fiind de 12.2 milioane de dolari si are deja un video de dsitributie si acorduri de licente entru ca seria sa fie “livrata” in Europa, America Latina, Australia si teritroiul de Est al Asiei in anul 2010. In curs de dezvoltare, acestia au o ora de televiziune speciala pentru aceasta serie.
        Chakravarti continua: “Acordul ZDF  este un important reper pentru creşterea iniţiative, şi reprezintă un pas înainte îndrăzneţ din punct de vedere internaţional al producţiei, distribuţiei şi de acordare a licenţelor pentru compania noastra".

Sursa
Report Spam   Logged

Katherine!
Damon!
Katherine!
Da, Damon!
Du-te dracului!

Alice
Mrs. Grim Reaper
Inalt Mag

Familiar: Moon ( leu )

rawr.

View Profile
« Reply #5 on: July 11, 2009, 12:30:58 pm »

Dragute personajele din desen, dar miscarea nu-mi prea place. De ex. atunci cand Tara se arunca asupra varcolacului... mainile si capul i se misca [,] ca unei papusi cu arc cand o impingi putin.
Sper totusi sa-mi placa! Sunt curioasa cum o sa-l deseneze pe Robin  Cool
Edit: am vazut din nou videoclipul si mi se pare o tampenie. Tot mai tare e cartea.
« Last Edit: August 18, 2009, 01:00:15 pm by Alice » Report Spam   Logged

woot woot.
Silver
Miss Darkness
Prim Sortitor

blue_rose_93d23
View Profile Email
« Reply #6 on: July 11, 2009, 04:36:30 pm »

Off: Eu am vazut cateva imagini cu Robin in stilul asta, parca erau si in galerie vreo doua Grin
 On: Eu de-abia astept sa fie gata!Poate, cine stie, o sa-l dea si in Romania la televizor! Cheesy
Report Spam   Logged

Augusta
Guest
« Reply #7 on: August 15, 2009, 12:56:24 am »

Ce tare ar fi sa apara si in romania  Cheesy
 Dar nu stiu de ce nu imi place asa mult cum arata Tara...Nu va suparati pe mn...eu imi zic doar parerea;  Wink
Report Spam   Logged
Silver
Miss Darkness
Prim Sortitor

blue_rose_93d23
View Profile Email
« Reply #8 on: August 15, 2009, 07:48:35 pm »

Ce-i drept, si mie mi s-a parut ca personajele arata foarte ciudat prima oara cand am vazut filmuletul de mai sus plus alte imagini.Mie una, nu-mi place cum arata Fabrice (nu mai stiu daca apare si in filmuletul de mai sus, l-am vazut intr-o imagine). Lips Sealed
Report Spam   Logged

Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)

Shinjitsu wa itsumo hitotsu.

View Profile WWW
« Reply #9 on: August 29, 2009, 02:49:53 pm »

Super! Am vazut si eu clipul si pot sa spun ca am fost foarte incantata de el :X abia astept sa vad episoadele 8->
Report Spam   Logged

Ella
Sortitoare Imperiala
*

Familiar: Magic (pegas)

View Profile
« Reply #10 on: August 29, 2009, 03:40:09 pm »

Am mai cautat cateva informatii pe internet si am inteles ca lansarea s-a anuntat la sfaristul lui 2009. Se pare ca vor fi 26 de episoade, fiecare avand 26 de minute ^^
Report Spam   Logged

Katherine!
Damon!
Katherine!
Da, Damon!
Du-te dracului!

~* Broken Inside *~
Novice

Familiar: Ghost (pantera neagra)

*Maybe just `cuz I lost u... * :-<

View Profile Email
« Reply #11 on: August 30, 2009, 06:11:58 pm »

Uau, imi place cum arata Tara :x Ar fi prea super si prea... prea bine ca lansarea sa fie la sfarsitul lui 2009. Eu una, de-abia astept... :x
Report Spam   Logged

:X DaRk FrAgRaNcE X:

Familiarul meu: Ghost (pantera neagra) :x

*Remember: sometimes, fairy tales are true... :x *

~* He was everything, everything that I wanted... [...] But we lost it... *~ :-<
                                               ^~ Stupid girl, I shoud've know, That I'm not a princess, And this ain't a fairy-tale... ~^
         Forget it. :-<
~* I`m sorry... for breaking all the promises that i wasn`t around to keep... *~ ^ `Cuz I know u gonna walk away and leave me with the price to pay...  I`m begging you to stay... if it isn`t too late... *~ :-< :x It` not a surprise that I got lost in your brown eyes... `cuz I feel lost without you... :-<
Augusta
Guest
« Reply #12 on: September 06, 2009, 12:37:36 am »

Şi eu!
Îţi dai seama câţi aşteaptă  Grin
Dar...doar 26 de episoade?si doar cam 26 minute?mă rog...va iesi bine Smiley
Report Spam   Logged
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)

Bloody hell.

View Profile WWW Email
« Reply #13 on: November 30, 2009, 01:48:00 pm »

Am gasit un nou filmulet. Si spune exact cum va fi animeul. Suna interesant, desi partea cu Tara si Robin... Sad
Anyway, here it is:
Report Spam   Logged

Create. Play. Make friends. RPG Maniacs is where you need to be.[/center]
Renee
Guest
« Reply #14 on: December 12, 2009, 04:07:56 pm »

Iubesc volumele din seria asta dar se misca cam greu cu tradusu in franta sunt 6 vol si vol nr 7 sar putea sa apara iarna asa si e cam nasol noi deabea suntem la vol 4 Cry Undecided si abia astept sa vad animeu poate sa fie in ce limba vor ei ma descurc eo doar sa apara odata dar nu imi prea convine k robin si tara nus impreuna....
« Last Edit: December 12, 2009, 04:21:58 pm by Renee » Report Spam   Logged

Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: