Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
desi, a fost haioasa faza in care cal ramansese cu nasul in decolteul ei....totusi, in locul ei, il lasam pe cal sa plece pe pamant si ramaneam acasa, in lancovit
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
Augusta
Guest
|
Vaaaai fata aia inalta are ceva cu Tara si ma enerveaza!va dati seama.....e bine ca Tara se poate apara 
|
|
|
|
|
~* Broken Inside *~
Novice

Familiar: Ghost (pantera neagra)
*Maybe just `cuz I lost u... * :-<
|
Si mie mi-a placut faza cu sutienul... :  A fost amuzanta si...hmmmm...simpatica...
|
:X DaRk FrAgRaNcE X: Familiarul meu: Ghost (pantera neagra) :x *Remember: sometimes, fairy tales are true... :x * ~* He was everything, everything that I wanted... [...] But we lost it... *~ :-< ^~ Stupid girl, I shoud've know, That I'm not a princess, And this ain't a fairy-tale... ~^ Forget it. :-< ~* I`m sorry... for breaking all the promises that i wasn`t around to keep... *~ ^ `Cuz I know u gonna walk away and leave me with the price to pay... I`m begging you to stay... if it isn`t too late... *~ :-< :x It` not a surprise that I got lost in your brown eyes... `cuz I feel lost without you... :-<
|
|
|
|
Silver
|
Mie mi-a placut faza in care Cal facuse pariul ala cu Angelica (in care ea trebuia sa fie sclava lui sau ceva de genul).Am ras in hohote atunci cand Cal i-a aratat diplomele de Hot Patentat. 
|
|
|
|
|
Dianutza
|
eu o detest pe Angelica....imi plac fazele in care tara se enerveaza fff tare pe ea si isi activeaza magia(in primul volum in acel magazin sau bar sau ce era):d:))
|
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

|
nu cred ca e cineva caruia sa-i placa angelica....adica e nesuferita, ingamfata, rautacioasa, geloasa etc. ce sa-ti placa la ea?
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
Silver
|
O!Va zic eu ceva care sa va placa la ea!Faptul ca dupa fiecare lucru rau pe care il face isi primeste pedeapsa cu varf si indesat!Mai intai, a fost izgonita de la palatul din Lancovit (sau cam asa, nu mai stiu), apoi nu i-au crescut si ei puterile.Ei? 
|
|
|
|
« Last Edit: May 31, 2009, 10:23:59 pm by Silver »
|
Report Spam
|
|
|
|
~* Broken Inside *~
Novice

Familiar: Ghost (pantera neagra)
*Maybe just `cuz I lost u... * :-<
|
Da, ai dreptate! Mereu incearca sa faca rau, si nu reuseste si p-orma tot ea si-o primeste! 
|
:X DaRk FrAgRaNcE X: Familiarul meu: Ghost (pantera neagra) :x *Remember: sometimes, fairy tales are true... :x * ~* He was everything, everything that I wanted... [...] But we lost it... *~ :-< ^~ Stupid girl, I shoud've know, That I'm not a princess, And this ain't a fairy-tale... ~^ Forget it. :-< ~* I`m sorry... for breaking all the promises that i wasn`t around to keep... *~ ^ `Cuz I know u gonna walk away and leave me with the price to pay... I`m begging you to stay... if it isn`t too late... *~ :-< :x It` not a surprise that I got lost in your brown eyes... `cuz I feel lost without you... :-<
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

|
eu ma tavaleam pe jos de ras cand, in volumul 4 a aparut jordan in fata angelicai si ea nu mai stia ce sa spuna, se contrazicea singura=))
|
|
|
|
|
Augusta
Guest
|
Cred ca mi-a placut cel mai mult cand celorlalti li s-au marit puterile am ras  pt ca(,)Cal isi batea joc de angelia  continua tot asa cal
|
|
|
|
|
|
Augusta
Guest
|
 |
« Reply #25 on: August 13, 2009, 01:40:31 am » |
|
O!Va zic eu ceva care sa va placa la ea!Faptul ca dupa fiecare lucru rau pe care il face isi primeste pedeapsa cu varf si indesat!Mai intai, a fost izgonita de la palatul din Lancovit (sau cam asa, nu mai stiu), apoi nu i-au crescut si ei puterile.Ei?  Sunt de acord  Deşi eu aş pedepsi-o mai aspru 
|
|
|
|
|
Nuria
lady bird
Mag

Familiar: Zafyro Guerrero (Lynx pardinus)
"cand e vorba de memorie,cu totii masluim cartile"
|
 |
« Reply #26 on: August 13, 2009, 03:05:47 pm » |
|
Sunt de acord!Angelica ar merita-o,dupa cata bataie de cap ii da Tarei.....si partea cu Kimi a meritat-o,si-a sacrificat singura familiarul. 
|
|
|
|
|
Augusta
Guest
|
 |
« Reply #27 on: August 16, 2009, 01:54:44 pm » |
|
Sunt de acord!Angelica ar merita-o,dupa cata bataie de cap ii da Tarei.....si partea cu Kimi a meritat-o,si-a sacrificat singura familiarul.  Ce mult m-a enervat faza aia  Biata Kimi... Dar nu vreau sa deschid un alt subiect 
|
|
|
|
|
The.Shadow108
Invitat
|
 |
« Reply #28 on: December 15, 2009, 04:37:05 pm » |
|
Angelica e ca un ghimpe in coaste!Ce trebuie sa facem cu ghimpii? Sa-i scoatem!! E FOARTE ENERVANTA!! Are ce are cu Tara si mereu primeste ceea ce merita! A meritat faza cu James Bond (bravo Cal)! 
|
|
|
|
Andruska
Preoteasa de Apa
Global Moderator

Familiar: Coco (perus)
Shinjitsu wa itsumo hitotsu.
|
 |
« Reply #29 on: January 08, 2010, 08:45:24 pm » |
|
Angelica..... de ce nu sunt un personaj din carte pentru a o putea strange da gat sau sa o transform intr-o broasca si sa o dau la vreun sarpe?  Ar fi mai multa liniste pein Alta Lume....
|
|
|
|
|
|
|