Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« on: December 18, 2008, 06:04:00 pm » |
|
Angelica este fiica lui Brandaud, o persoana importanta in AltaLume. Atunci cand Pustiitorul de Suflete a atacat, Angelica si familia ei s-au dat de partea lui devenind pentru scurt timp conducatori in Lancovit. In urma acestei fapte parintii au fost pedepsiti (nu destul de aspru din punctul meu de vedere), iar Angelica a decazut la rangul de simpla Sortitoare.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #1 on: December 19, 2008, 12:58:49 am » |
|
si eu cred ca au fost prea putin aspru pedepsiti. iar Angelica este o nesuferita..poate ca in volumele urmatoare se va schimba. eu asa cred : ))
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #2 on: December 19, 2008, 10:58:44 am » |
|
Ei bine, stii cum se zice.....lupul isi schimba pielea, dar naravul ba. Probabil asa e si cu Angelica. Eu una nu cred ca se va schimba vreodata.
|

|
|
|
|
MaRipOsSa
|
 |
« Reply #3 on: December 19, 2008, 01:02:57 pm » |
|
Deci mie mia placut atunci cand la sarutat pe cal a fost amuzant si am ras de am cazut de pe pat cand am citit asta in rest imi venea so strang de gat (eu strang pe toata lumea de gat)
|
 *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
|
|
|
Selenba
Invitat
I'm so happy cuz 2 day i found my friends!!!
|
 |
« Reply #4 on: April 06, 2009, 10:40:45 am » |
|
cred ca (,) Cal il detesta acuma pe "James Bond" Angelica-  Cal- 
|
Vanatorul
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #5 on: April 06, 2009, 11:16:02 am » |
|
Mai bine : Angelica -  , Cal : What the... Get off me, you sick monster! And what's with the tongue?! Yuck!. Apoi Cal se schimba in pielea lui: Angelica:  Taaraa!  , Cal:  : )))  Tocmai isi gasise si Angelica iubirea... Pacat, poate o mai imbuna si pe ea : ))
|
|
|
|
|
Silver
|
 |
« Reply #6 on: April 06, 2009, 04:26:29 pm » |
|
Dupa parerea mea, Angelica si-a meritat farsa...cu varf si-ndesat 
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #7 on: April 16, 2009, 09:21:45 pm » |
|
macar in catrea a 3a nu mai apare asa ca, pana la proba contrarie, am scapat de ea:)
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
|
Tudorer
|
 |
« Reply #8 on: May 07, 2009, 07:56:04 pm » |
|
mie imi venea sa o strang de gat...tot timpu
|
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

|
 |
« Reply #9 on: May 07, 2009, 09:08:54 pm » |
|
eu ma bucur ca ei nu i s-au marit puterile la finalui lui 4....nu cred ca Angelica se va schimba vreodata
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
eu ma bucur ca ei nu i s-au marit puterile la finalui lui 4....nu cred ca Angelica se va schimba vreodata
Sunt de acord. Cred ca ii venea sa se sinucida cand a aflat  ma rog ... ar fi facut tuturor un bine 
|

|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

|
Sunt de acord. Cred ca ii venea sa se sinucida cand a aflat  ma rog ... ar fi facut tuturor un bine  da, ar fi facut..eu nu inteleg de ce o uraste atat de mult pe tara..mai ales acum, cand tara treieste la Omois..adica departe de ea:)
|
|
|
|
Iris
Prim Sortitor

Familiar: Snowball (tigru alb)
I`m just ... magic
|
In ultimul timp apare cam in fiecare parte din carte. Si eu am fost foarte fericita ca nu i s`au marit puterile XD. Si mi`se pare foaaaaaaaaaarte enervanta si ingamfata.
|
  You got me deeper than deep and I'm constantly blinded I'm running around but there's no place to hide I start to talk in my sleep, our souls have divided Why can't they forgive me these demons inside Deeper than deep and I'm constantly blinded My heart starts to shiver for I was letting up I start to talk in my sleep, cause our souls have divided How can it be that you're ready for love
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

|
din fericire pentru noi, nu a apraut in3..eu chiar credeam ca dispare  ..oricum, eu nu vad ce rst a avut interventia ei in 4.....
|
|
|
|
|
Tudorer
|
da...nu putea sa mai asteptpte un volum?
|
|
|
|
|
|
|