Ella
Sortitoare Imperiala
Familiar: Magic (pegas)
|
 |
« on: February 03, 2009, 04:22:06 pm » |
|
Dupa cum ati observat forumul are o noua tema, noi butoane si noi facilitati. Aici va puteti spune parerea despre noua tema si daca aveti propuneri.
|
Katherine! Damon! Katherine! Da, Damon! Du-te dracului!

|
|
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #1 on: February 03, 2009, 04:53:03 pm » |
|
Tema e foarte draguta ^^ Imi place mult paleta de culori, mai ales ca (virgula) crem-ul e una dintre culorile mele preferate :]. propuneri nu am 
|
|
|
|
|
MaRipOsSa
|
 |
« Reply #2 on: February 03, 2009, 06:31:36 pm » |
|
Pai as avea eu o propunere cear fi sa micsorati umpik imaginea din deschiderea forumului ca sa nu mai "deformeze" ca sai spunem asa...pentru ca sa incapa tot scrisul pe o pagina normala 
|
 *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #3 on: February 03, 2009, 06:54:51 pm » |
|
Pai as avea eu o propunere cear fi sa micsorati umpik imaginea din deschiderea forumului ca sa nu mai "deformeze" ca sai spunem asa...pentru ca sa incapa tot scrisul pe o pagina normala  La mine nu se deformeaza nimic. Despre ce imagine e vorba? Despre cea de la header sau care?
|

|
|
|
|
MaRipOsSa
|
 |
« Reply #4 on: February 03, 2009, 07:59:24 pm » |
|
Dah la aia ma refer adica mareste dimensiunile paginii si ii strica aspectul dupa mine..ar trebui sa fie umpik mai mica 
|
 *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #5 on: February 03, 2009, 09:24:07 pm » |
|
Imi pare rau, dar imaginea aia nu modifica cu absolut nimic pagina. Si iti zic asta pentru ca am incercat atat cu ea, cat si fara si nu se schimba absolut nimic, nada.
|

|
|
|
andreea
Invitat
|
 |
« Reply #6 on: February 05, 2009, 08:59:40 pm » |
|
CA IDEEA AM PUTEA PUNE O TEMA DESPRE VIATA EI.ADIK CUM AM FI DAK NOI NE-AM AFLA IN LOCUL EI! ;DCE FACEM CU PUTERILE NOASTRE SI ALTE CHESTI  CE-AR FI DAK AM VB DESPRE TARA SI ROBIN,,,, ;SAU CE IDEI AM AVEA NOI PTR NOUA AVENTURA A TAREI?IN DRAGOSTE ,IN BATALIA EI CU MAGISTER............DAK ESTE CINEVA DE ACORD SA-MI DEA UN MESAJ ;DVA ASTEEEEEEEEPT edit by Ella: te rog sa nu mai faci dublu-post si sa nu mai scrii un mesaj intreg cu majuscule. Pe internet, literele mari inseamna a tipa, a zbiera.
|
|
|
|
« Last Edit: February 05, 2009, 10:17:01 pm by Ella »
|
Report Spam
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #7 on: February 05, 2009, 10:18:42 pm » |
|
Andreea
Nu prea vad cum ar putea fi o tema reprezentata de viata Tarei. In cazul in care faci o confuzie, iti zic ca prin tema ma refer la background, la imagini si la butoane. Despre cum ar fi sa ai puterile Tarei si alte discutii despre viata ei poti deschide un subiect nou in discutarium.
|

|
|
|
andreea
Invitat
|
 |
« Reply #8 on: February 06, 2009, 09:44:39 pm » |
|
am o noua idee :Dce-ar fi sa facem un concurs cu cele mai frumoase poze TARA DUNCA ar fi distractiv si sa vedem,poate si alte creati : 
|
|
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #9 on: February 07, 2009, 01:23:58 pm » |
|
am o noua idee :Dce-ar fi sa facem un concurs cu cele mai frumoase poze TARA DUNCA ar fi distractiv si sa vedem,poate si alte creati :  Astfel de propuneri se fac in topicul cu propuneri. Ar fi interesant si vad, poate il organizez ^^
|

|
|
|
Setsumi
Angel of Darkness
Global Moderator

|
 |
« Reply #10 on: April 03, 2009, 10:48:01 pm » |
|
Off Topic --> Hei m-am intors dupa o micuta absenta [ rusine sa-mi fie ]. Iata si noua tema ^.^''' On Topic --> Noua tema este destul de draguta, insa dupa parerea mea ar fi trebuit sa ne straduim sa facem ceva ce sa atraga fanii Tara Duncan, ceva mai original ca sa zic asa. Mie personal imi place si aceasta tema insa ma cam dor ochii de la aceasta culoare plus ca daca am fi lucrat mai mult la banner poate ar fi iesit ceva mai frumos/ special, cu mai multe efecte pentru a trage lumea. Acum sper sa nu-mi sara nimeni in cap de doar o parere. Ar mai trebui mici imbunatatiri insa este bine si asa ^.^ See ya 
|
Try to see beyond the deception.
|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #11 on: April 16, 2009, 11:16:59 pm » |
|
nu stiu cum era vechea tema, dar asta mi se pare draguta nuanta e frumoasa si nu oboseste ochii, ceea ce e un atu major:)
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
Ella
Sortitoare Imperiala
|
 |
« Reply #12 on: April 17, 2009, 09:58:10 pm » |
|
Ma bucur ca va place noua tema ^^ Referitor la header, o sa vedem, poate il schimbam ^^
off topic: Setsumi sis, welcome back :*
|

|
|
|
Ghanda
Child of the Phoenix
Global Moderator

Familiar: Flame (vultur)
|
 |
« Reply #13 on: April 30, 2009, 10:06:53 pm » |
|
hm.....preferam culoarea dinainte...prima oara m-am speriat de la albastrul asta... preferam si logoul pentru ca il incudea pe robin, dar aici sunt subiectiva:)
|
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..." (Midnight Sun)
|
|
|
Ada
Undercover Devil
Designer

Familiar: Hunter (husky siberian)
Bloody hell.
|
 |
« Reply #14 on: April 30, 2009, 10:16:26 pm » |
|
nu prea merge crem-ul sau maro-ul cu albastrul. poate ar fi mai bun un alb in locul lor  sau nu stiu.. iar backgroundul nu arata bine fiindca se repeta si se vede urat. alege unul care sa aiba putina continuitate, eventual si da, si mie imi placea mai mult culoarea de dinainte..
|
|
|
|
|
|
|